Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan érdemes közeledni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érdemes közeledni egy lányhoz, akivel eddig egyszer beszélgettem, és pár hónapja többször összeakad a tekintetünk a folyosón?

Figyelt kérdés
A téma adott. Normális válaszokat kérek.

2013. ápr. 20. 08:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, csak legyenek egyértelműek a szándékaid! Onnantól a külsődön múlik minden.
2013. ápr. 20. 08:14
 2/16 anonim ***** válasza:
Nyiltan, egyenesen, a közeledési szándékodat egyértelműen felvállalva. Nem sunyin, "barátkozós szöveggel" lapos kúszásban:D
2013. ápr. 20. 08:17
 3/16 A kérdező kommentje:
Külsőm? Ezen mit értesz?
2013. ápr. 20. 08:21
 4/16 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló gondolom azt értette, hogy azon múlik minden, ami a tested külső részén van. Tehát ahogy kinézel.
2013. ápr. 20. 09:13
 5/16 anonim ***** válasza:
Így van, pontosan így értettem. A lányokat csak a külső érdekli.
2013. ápr. 20. 09:30
 6/16 A kérdező kommentje:

És mikor, vagy hogyan?

Az a baj, hogy vagy az osztályával van, vagy az egyik barátnőjével. Egyedül nagyon ritkán látom, szinte soha. Ha meg látom is egyedül, akkor az esetek nagy részében a tanári előtt van, ahol meg mindig nagy tömeg van.

Esetleg szerintetek ha fb-n írnék neki, hogy ismerkedni szeretnék vele, sulin kívül, és elhívnám fagyizni, vagy sétálni, akkor az jó lehet?

Mert az osztályunkban egyszer megkérdezték ilyen nem tudom kik, hogy mit szeretnek a lányok, és első volt az, hogy szeretik ha rájuk írnak fb-n.

(Egyébként nem vagyok nagy fb használó, sőt konkrétan egy hónapja van.)

2013. ápr. 20. 12:22
 7/16 anonim ***** válasza:
Nehogy ráírj facebookon. Szerintem csak sz0pattak. Valahogy már pedig kettesben kellvele beszélned és elhívnod valahová. Ha soha, semmilyen körülmények között nincs egyedül, akkor menj oda amikor csak 1 barátnőjével van, és kérdezd meg, hogy beszélgethetnétek-e négyszemközt.
2013. ápr. 20. 13:52
 8/16 A kérdező kommentje:
Hát most így végig gondoltam, hogy ha csak annyit írnék neki, hogy szeretnél vele találkozni, ismerkedni valamikor, az nem is lenne rossz, bár nem a legjobb. Így ő se lenne lerohanva, mert egyébként azt is átgondoltam, hogy ha egyedül látnám az utcán, akkor nem lenne önbizalom hiányom egy csepp sem. De a barátnője előtt már nem tudom, gáz.
2013. ápr. 21. 08:35
 9/16 anonim ***** válasza:
Nagyobb az esély, hogy facebookon elutasít. Facebookot inkább arra használd, hogy beszélgessetek, természetesen ezt suliban is meg kell tenni. Randira hívás szerintem legyen a valóságban. Nyugi, nem nagy cucc, csak ha látod, hogy nem fontos dologról beszélget egy barátnőjével akkor hívd el négyszemközt beszélni, és nyomhatod, hogy szeretnéd megismerni, és lenne-e kedve eljönne meginni valamit XY helyre, mondjuk Znap Vidőben.
2013. ápr. 22. 07:15
 10/16 A kérdező kommentje:

Hát tudod az a bajom, hogy facebookon se, meg élőben sem beszéltünk sokat. Egyszer volt egy kis beszélgetés, amikor is nagyon beszédes volt, de sajnos nem voltunk egymás mellett nem is láttuk szinte egymást, mert elvileg ő matek magánórán volt, én meg verseny feladatokat oldottam, de ugyan azzal a tanárral, így véletlen egyszerre hívott minket. Na amikor meg egy másik srác miatt kiment, mert zavart minket, akkor kezdett velem beszélgetni, a teljes beszélgetést ő kezdeményezte, de sajnos erről a hülye srácról, hogy télleg milyen hülye. Kicsit én is beszéltem, de nem sokat, mert közben oldottam a feladatot. Ja és info teremben voltunk, szal a gépek közöttünk voltak. Tudom, hogy rohadt nagy hiba volt, távolabb ülni és nem terelni el a beszélgetést más fele.

Bocsi a sok szövegért, de csak így tudtam leírni normálisan. Szóval három dologra gondoltam: Elhívom facen fagyizni vagy felveszem és elkezdem lassan lájkolni a dolgait, majd kommentelni is. És így elegyedem vele beszélgetésbe vagy hazafelet menet megpróbálom úgy szervezni, hogy szembe menjek vele és úgy élőben hívom el fagyizni. Erről vélemények?

2013. ápr. 22. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!