Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem éltem még azelőtt férfival, csak a mostani párommal.-Nap végére mindig fáradt vagyok, rettentően. Lehet ez amiatt,hogy hirtelen " fel kellett nőjek?" Otthon édesanyám mindent megcsinált, nekem csak egy keveset kellett takarítanom.
24-es te ritka egy nagy balek vagy, bocs...
Inkább élnél magadban,mint cselédként. Egy pna nem ér meg ennyit !
32#
Tudom,hogy egy nagy balek vagyok, hetven évesen. Élhetnék egyedül is, nincs olyan, amit nem tudok sajátmagam könnyedén megoldani, de nem jó egyedül élni. Én szeretek tevékenykedni, a feleségem pedig pihengetni. Kiegészítjük egymást. ÉS!
Legalább időnként rendesen kiveszekedjük magunkat míg meg nem halunk.
24-es
nalunk ugyanez forditva van. en guriztem hosszu evekig, hogy rendben legyen az otthonunk, felujitass, terkovezes, parkositott udvar, medence, sorolhatnam, de kozben takarito no jart hozzank, amig a felesegem 3 oraval kesobb kelt, kenyelmesen kavezgatott, atment a baratnojehez trécselni stb
aztan amikor tele lett a pupom meg o sertodott meg, amikor a kezebe nyomtam a funyirot. jott ezzel a te se mosogatsz el meg szerinted ki mos ki dumaval, amig 2 hetig minden nap reggel este elmosogattam meg beraktam a mosast, kiteregettem. koleszos voltam, nem mamahoteles.
szerintem ott jott ra, hogy az alairt valasi papirok az asztalon nem viccbol vannak ott.
azota kepes egyuttmukodni, kar, hogy rogos volt az ut idaig.
ugyhogy kerdezo: uljetek le es beszeljetek meg, ki mit vallal a kozosbol.
felezni nem tudjatok, mert te nem cipeled be az 50 kilos cementes zsakot valszeg, o meg nem fog nekiallni port torolni meg ruhat hajtogatni, de legalabb idoben legyetek egalban. a lenyeg, hogy mindketten igazsagosnak erezzetek a felosztast.
sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!