Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem éltem még azelőtt férfival, csak a mostani párommal.-Nap végére mindig fáradt vagyok, rettentően. Lehet ez amiatt,hogy hirtelen " fel kellett nőjek?" Otthon édesanyám mindent megcsinált, nekem csak egy keveset kellett takarítanom.
10
Sajnos rengeteg, igen, rengeteg ilyen férfi van még 2023-ban is, főleg Magyarországon. Szerinted miért a magyar férfiak Európa leghimsovinisztábbjai?
11.
Ha már lúd, legyen kövér, az univerzum legsovinisztábbjai a gaz magyarok! Még a Pokol is túl jó hely a magyar férfiaknak!
11-es!
Ennyi erővel én is megkérdezhetném tőled, hogy szerinted miért magyar lányokkal van tele Európa összes bordélyháza?
#11 Egyébként ahogy a környezetemben hallom az ismerősöktől minden korosztályban, háztartásban így megy átlagban, hogy a férfi vagy semmit nem csinál otthon, vagy az otthoni teendők 20-40%-át végzi el.De a 40% az erős túlbecslés és igen ritka.
Gyakorlatilag egy nőnek két választása van: megcsinálja az otthoni dolgokat, ha nem szeret rendezetlen körülmények közt élni, vagy vénlány marad.
Tudom, hogy itt a gyakorin mindennek a felét a férfiak csinálják, de ez a valóságban egyáltalán nem így néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!