Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim rettentő trehány.Tegnap úgy összevesztünk,hogy ma kidobáltam a papucsait az udvarra,de még onnan sem hozza be.Normális ember az ilyen? Volt már olyan,hogy ti is kidobáltatok valamit,és arra sem volt képes,hogy behozza?
Figyelt kérdés
Nem bírtam már tovább..de még ma is pofátlanul azt kérdezte,hogy mi a bajom,amikor tudva tudja.Olvastam itt olyan kommenteket,hogy ne mossak rá,meg dobjak ki ezt és azt...én megtettem..kidobtam az udvarra..ennek ellenére nem hozza be onnan.Akkor innentől kezdve,mit lehet tenni vele,úgy,hogy még neki áll feljebb?2023. szept. 27. 13:28
21/22 anonim válasza:
Erre volt jó az összeköltözés. Kiderült, hogy nem vagytok egymáshoz valók, és nem is szeretitek egymást.
22/22 anonim válasza:
Sírva mész majd vissza hozzá pár hét múlva.
És kezdődik elölről az egész.
Te életed te döntésed. Csak az ilyenek szoktak utána fenyegetőzni és hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!