Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl gyorsan tovább lépett. Rettentően fáj. Mit tegyek?
Ha 2 nap után már volt új nő, akkor 100000% hogy már a kapcsolatotok alatt is kép volt a nő.
Amúgy nyugi, azért nézegeti a képeidet, mert féltékeny rád. Érzi ő, hogy mivel így el tudta venni tőled a pasit, tőle is pont így el tudják majd venni.
Bárhonnan próbálkozik írni, azonnal tiltsd le. A profilodat pedig állítsd be úgy, hogy csak az ismerőseid tudjanak hozzászólni a fotóidhoz, bejegyzéseidhez.
Az exed pedig baromira mellényúlt egy ilyen "nővel", de meg is érdemli. Igaz, ez számára már csak akkor lesz nyilvánvaló, amikor te már túl leszel rajta és nagy valószínűséggel leszarod magasról. Legalábbis remélem, mert nem érdemel mást, csak ingorációt.
Fel a fejjel, engem is aláztak meg egy 5 éves kapcsolat után, raádásul a baráti társaságból jött össze egy csajjal és mint kiderült, már legalább a kapcsolatunk utolsó másfél évében dugtak. Ahogy rájöttem és kidobtam, már ki is tették a facebookra, hogy kapcsolatban vannak és özönlöttek a közös képek a nagy boldogságról. Aztán a csaj elhagyta őt egy másik pasiért, akihez hozzá is ment. Addigra viszont én már megtaláltam az igazi társam. Az élet néha igazságos 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!