Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim rettentő trehány.Tegnap úgy összevesztünk,hogy ma kidobáltam a papucsait az udvarra,de még onnan sem hozza be.Normális ember az ilyen? Volt már olyan,hogy ti is kidobáltatok valamit,és arra sem volt képes,hogy behozza?
Én csináltam exemmel anno olyat hogy semmit nem csináltam, valami a földön volt arrébb rugtam, már tiszta tányér meg ruha se volt. Aztán közöltem vele h elmegyek 3 napra, mire háta jövök vagy rend lesz és így is marad vagy eltünik.
Bevált amúgy...egy darabig.
Igen, az emberek nem szoktak együttélni, mielőtt összeköltöznek. 😂
De szoktak randizni, ahol megismerik egymást. Az igaz, hogy a történetének kettőtökre tartozik, de te írtad ki a kérdést, mi többiek csak válaszolunk. Annak meg semmi értelme, hogy itt kérsz tanácsot, hogyan kell egy felnőtt férfit megnevelni. Nem fog változni, akárhogy kényszeríted.
Jaj te az az idegbeteg pitsa vagy, aki itt hisztizik a férjére, de szakítani nem akar, mert a meztelen punettijával költözött a pasijához? Vagy a másik HP, aki feministáskodik, meg utálja a pasiját, de nem tudna hová költözni, ha rászakadna a hirtelen önállóság?
Bicskanyitogató a stílusod egyébként, örülj, hogy a pasi még nem dobbantott, én valszeg már rég megszabadultam volna tőled, de valami különleges lehet a lyukrendszered, ha még ilyen ovis papucskidobálós akció után is kikormol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!