Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A pasim rettentő trehány.Tegna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim rettentő trehány.Tegnap úgy összevesztünk,hogy ma kidobáltam a papucsait az udvarra,de még onnan sem hozza be.Normális ember az ilyen? Volt már olyan,hogy ti is kidobáltatok valamit,és arra sem volt képes,hogy behozza?

Figyelt kérdés
Nem bírtam már tovább..de még ma is pofátlanul azt kérdezte,hogy mi a bajom,amikor tudva tudja.Olvastam itt olyan kommenteket,hogy ne mossak rá,meg dobjak ki ezt és azt...én megtettem..kidobtam az udvarra..ennek ellenére nem hozza be onnan.Akkor innentől kezdve,mit lehet tenni vele,úgy,hogy még neki áll feljebb?
2023. szept. 27. 13:28
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nem éltünk együtt,mielőtt összeköltöztem vele. Kivitelezhetetlen volt. Annak a története meg csak kettőnkre tartozik.
2023. szept. 27. 15:45
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Én csináltam exemmel anno olyat hogy semmit nem csináltam, valami a földön volt arrébb rugtam, már tiszta tányér meg ruha se volt. Aztán közöltem vele h elmegyek 3 napra, mire háta jövök vagy rend lesz és így is marad vagy eltünik.

Bevált amúgy...egy darabig.

2023. szept. 27. 15:53
 13/22 A kérdező kommentje:
Nekem is bevált egy darabig..de nincs kedvem hetente ilyen xarságokon veszekedni..Minden energiámat leszívja...ezeknek a dolgoknak, normális embernél magától értetődőnek kéne lenni..
2023. szept. 27. 16:02
 14/22 anonim ***** válasza:
89%

Igen, az emberek nem szoktak együttélni, mielőtt összeköltöznek. 😂

De szoktak randizni, ahol megismerik egymást. Az igaz, hogy a történetének kettőtökre tartozik, de te írtad ki a kérdést, mi többiek csak válaszolunk. Annak meg semmi értelme, hogy itt kérsz tanácsot, hogyan kell egy felnőtt férfit megnevelni. Nem fog változni, akárhogy kényszeríted.

2023. szept. 27. 16:18
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts, ugyan mi mást?
2023. szept. 27. 16:29
 16/22 A kérdező kommentje:
Amikor találkoztunk,nem láttam,hogy áll dolgokhoz,mennyire szorgalmas, hogyan dolgozik. Azt az oldalát nem ismertem meg. Azt,hogy előzékeny igen.Azt,hogy nagyvonalú igen..azt,hogy van háza meg munkája igen. Azt,hogy ad-e magára vagy sem a hétköznapokban szintúgy.
2023. szept. 27. 16:34
 17/22 A kérdező kommentje:
Mellesleg,nagynéném 13 éves él házasságban.Mindössze 3 alkalommal volt a mostani férjénél, többször nem. Nem éltek előtte együtt.Most van 3 gyerek,szép ház,kertje,mindene. Szóval, van aki elsőre kifogja..Mondjuk,azt hozzátenném ő megtudta ismerni a férjét úgy is,hogyan dolgozik mivel egy munkahelyen dolgoztak/ fognak megint dolgozni ha a gyerek mellől visszamegy.
2023. szept. 27. 16:36
 18/22 A kérdező kommentje:
13 éve*
2023. szept. 27. 16:36
 19/22 anonim ***** válasza:
83%
Igazad van,de akkor miért is vagy még ott? És a csicskàja,szolgàja?
2023. szept. 27. 21:25
 20/22 anonim ***** válasza:
14%

Jaj te az az idegbeteg pitsa vagy, aki itt hisztizik a férjére, de szakítani nem akar, mert a meztelen punettijával költözött a pasijához? Vagy a másik HP, aki feministáskodik, meg utálja a pasiját, de nem tudna hová költözni, ha rászakadna a hirtelen önállóság?

Bicskanyitogató a stílusod egyébként, örülj, hogy a pasi még nem dobbantott, én valszeg már rég megszabadultam volna tőled, de valami különleges lehet a lyukrendszered, ha még ilyen ovis papucskidobálós akció után is kikormol.

2023. szept. 28. 00:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!