Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van megoldás erre a rettentő kellemetlen szituációra ha
nem akar tussolni ellőtte?
Figyelt kérdés
Barátnőm együtlét ellőtt nem hajlandó letussolni, állítása szerint tönkre teszi a bőrét ha naponta egynél többször tussol, minden reggel tussol amúgy.
De így viszont amikor ott vagyok lent akkor érzem azt az áporodott pisiszagot a nuciján és teljessen elmegy a kedvem nemcsak hogy szájal adjak neki de az együtlétől is. Nem akarom megbántani, se hogy elhadjon nem tudom hogy tudnám ezt megbeszélni vele ne legyen baj belőlle
Hát pedig ezt ki kell mondani. Javasolhatnánk, hogy hívd el magaddal zuhizni, de úgy egy életet nem lehet leélni, hogy folyamatosan ügyeskedsz. Mondd meg neki kerek-perec, hogy téged nagyon beindít, ha a másiknak jó illata van, és ahhoz kell a szex előtti zuhanyzás.
2022. okt. 16. 16:20
2/22 Noren1989 válasza:
#1 tippjét követném.
Ha radikàlisabb akarsz lenni, akkor te is rajtahagyod a nap szagàt a szerszàmon, majd oràlra kéred.
2022. okt. 16. 16:22
3/22 anonim válasza:
Akkor legalább alul mossa meg magát előtte.
Oda se engednék senkit a közelébe, ha tudnám, hogy nem tiszta és szagtalan.
2022. okt. 16. 16:22
4/22 anonim válasza:
És utána? Lefekszik izzadtan, csurom spermásan, tocsogó-folyó puncival?
2022. okt. 16. 16:23
5/22 anonim válasza:
Tehát reggel letusol, elmegy dolgozni,tanulni,izzad,pisil,kakál majd este bebújik melléd az ágyba? Elég igénytelen, nincs mese meg kell neki mondani,hogy tegye át a zuhit estére.Sajnos lehet neki fel sem tűnik. Én is érzem magamon hogy este már nem vagyok a topon ott lent sem, eszembe se jutna hogy így közeledjek a férjemhez.
2022. okt. 16. 16:23
6/22 anonim válasza:
A víz senki bőrét nem teszi tönkre, max. a sok és irritáló tisztálkodószer. Inkább este fürödjön, mint reggel.
2022. okt. 16. 16:25
7/22 anonim válasza:
Én is bekényszerítettem őt a kádba, először nem értette, utána nem volt gond.
Ha egy fogyatékosnak magyarázod, lehet hogy nem fogja érteni, talán még neked is támad.
2022. okt. 16. 16:27
8/22 anonim válasza:
#4-5
Igen én sem értem ezt én nem is tudnák meglenni a nélkül reggel, este ne tussoljak le, ágyba nem is tudnák így bele feküdni, azért ragaszkodik reggeli tussoláshoz azt mondgya az ébreszti fel
2022. okt. 16. 16:28
9/22 anonim válasza:
A sok rákkeltő szar, ami a reklámokba megy és azt hiszed ápol, az teszi tönkre a bőrödet!
2022. okt. 16. 16:28
10/22 anonim válasza:
Ez ki fogja ütni a biztosítékot sokaknál, de szex előtt és szex után is érdemes lenne egy gyors zuhanyt megejteni. Miért? Mert szex előtt is mocskos vagy és utána is. Ez csupán igényesség kérdése! Ha a vízszámla miatt aggódsz, akkor nem órákig folyatod magadra a meleg vizet, hanem egy zuhanyzásból csinálsz kettőt. Mert olyanokat is ismertem, akiknek abból állt a zuhanyzás, hogy egy óráig csapatták magukat. Okosan is lehet élni, nem csak bután és még praktikus is!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!