Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van megoldás erre a rettentő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van megoldás erre a rettentő kellemetlen szituációra ha nem akar tussolni ellőtte?

Figyelt kérdés

Barátnőm együtlét ellőtt nem hajlandó letussolni, állítása szerint tönkre teszi a bőrét ha naponta egynél többször tussol, minden reggel tussol amúgy.

De így viszont amikor ott vagyok lent akkor érzem azt az áporodott pisiszagot a nuciján és teljessen elmegy a kedvem nemcsak hogy szájal adjak neki de az együtlétől is. Nem akarom megbántani, se hogy elhadjon nem tudom hogy tudnám ezt megbeszélni vele ne legyen baj belőlle

2022. okt. 16. 16:17
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
78%

20

Attól még kell a hüvelytabletta mert gondolom nem jó az egészségnek a sok bacilus, meg már én se bírtam szagolni...

2022. okt. 23. 01:30
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Használjon a bőrének megfelelő tusolószert. Ennek a kapcsolatnak annyi. Nem hogy párnak, de még szeretőnek sem jó.

Pfúúújjj!

2022. okt. 23. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!