Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van megoldás erre a rettentő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van megoldás erre a rettentő kellemetlen szituációra ha nem akar tussolni ellőtte?

Figyelt kérdés

Barátnőm együtlét ellőtt nem hajlandó letussolni, állítása szerint tönkre teszi a bőrét ha naponta egynél többször tussol, minden reggel tussol amúgy.

De így viszont amikor ott vagyok lent akkor érzem azt az áporodott pisiszagot a nuciján és teljessen elmegy a kedvem nemcsak hogy szájal adjak neki de az együtlétől is. Nem akarom megbántani, se hogy elhadjon nem tudom hogy tudnám ezt megbeszélni vele ne legyen baj belőlle

2022. okt. 16. 16:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
72%
Ezentúl te se mosd meg a farkad.
2022. okt. 16. 16:35
 12/22 anonim ***** válasza:
66%
Ismertem egy csapost, nem volt egy igényes figura, de munka közben is megmosta a farkát. Vajon miért? 🤔😃
2022. okt. 16. 16:39
 13/22 anonim ***** válasza:
99%
Egyik barátomnak volt ez szokása hogy reggel fürdik. Mit ne mondjak az ágynemű is olyan büdös volt mint a fene. Meg is mondtam neki hogy ez így undi de nem érdekelte. Mostani barátommal is vagyunk olyan mélyebb lapcsolqtba hogy zokszó nélkül megmondjuk a másiknak ha valami nem oké. Ha egy nap 2x kell fürdeni akkor 2x kell. Bár azért általában felérjük ésszel hogy áporodott pisi kakás alrésszel nem kínozzuk a másikat nyalásra szopásra. Ez nagyon undorító.
2022. okt. 16. 17:05
 14/22 anonim ***** válasza:
65%
13. Pedig a pisi-kaki szexet is művelik egyesek. A bevállalósabbak.
2022. okt. 16. 17:31
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem a párom nyaggat mindig azzal, hogy ne furodjek elotte, mert akkor eltűnnek a feromonjaim és akkor nem tud úgy felizgulni, én meg nagyon is igénylem, hogy felfrissuljek előtte. Mondjuk ere lehet áthidaló megoldas, hogy az ember megmossa ott lent magát, a párom is meg szokta mosni magát lent mielőtt szexelnènk, ez tök alap, eb rosszul érezném magamat, ha nem lennék ott rendben.
2022. okt. 16. 17:56
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Oké, ne fürödjon le teljesen, de akkor szex előtt mossa le magát alulról és a probléma megoldva. Vagy ez sem játszik nála?
2022. okt. 16. 18:17
 17/22 anonim ***** válasza:
92%

"Van megoldás erre a rettentő kellemetlen szituációra ha nem akar tussolni ellőtte?"

Van. Nem mész bele így a szituációba.

Az meg, hogy felnőtt embernek magyarázni, hogy fürödjé má le.... hát nem tudom, elgondolkodtató az biztos.

"Nem akarom megbántani, se hogy elhadjon nem tudom hogy tudnám ezt megbeszélni vele ne legyen baj belőlle"

Ez nem megbántás kérdése... Eleve ez a gáz, hogy ezt firtatni kell. A közös zuhanyzás nem rossz, de akkor majd mindig bohóckodsz, hogy gyere zuhizzunk közösen?

2022. okt. 16. 18:20
 18/22 anonim ***** válasza:
63%
Discobol akik elmennek dugni nok ok sem furdenek.. alul meg tiszta izzadtak az ugribugritol..
2022. okt. 16. 19:28
 19/22 anonim ***** válasza:
62%
Gynoflore-t kell venni. Ez nem kfürdés kérdése. Volt hogy 1 óran át sikáltam mégse nyalt ki férjem olyan szaga volt. Hüvely ph-nak felborulasa okozza.
2022. okt. 23. 01:24
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó ,van olyan is hogy spontán szex, amihez nem tartozik oral. Kérdező, a barátnőd csinalhatna úgy is, hogy nem a teljes testet mossa meg csak ott alul. Helyedben én ultimátumot adnék neki. Megmossa vagy szakítás.
2022. okt. 23. 01:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!