Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Rámehet a házasság ha gyereket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rámehet a házasság ha gyereket vállalunk?

Figyelt kérdés
Őszintén félek ettől,vagyis minden rendben köztünk tényleg szerelem van s 5 éve együtt. Ahol a gyerek után válnak ott már sok esetben baj volt már pár éve?
tegnap 13:05
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
84%

A gyerek kincs, tabu. Csak akkor jöhet, ha boldogan fogadják.

Ha félsz fogadni és elfogadni, nem szabad.

tegnap 13:07
 2/23 anonim ***** válasza:
78%
Előfordulhat. Nem csak álom babák vannak, hanem olyanok is, akiktől mindkét fél kikészül, folyton ingerült, könnyen elfajulhatnak a dolgok
tegnap 13:09
 3/23 A kérdező kommentje:
De igazából rajtunk múlik nemde?
tegnap 13:11
 4/23 anonim ***** válasza:
84%

Igen

Abszolut rajtatok mulik h kepesek vagytok e alkalmazkodni az ujfajta elethez.

Lesz jo par dolog amit el kell engedni vegleg

Van amit csak par evre amig nagyobb nem lesz a gyerek

Van amit kicsit mashogy de megtarthatjatok

Es lesz ami nem valtozik

tegnap 13:14
 5/23 anonim ***** válasza:
77%
Igen, rámehet. A gyerek nem mindig áldás, nagyon jó kapcsolatokat is tönkre tehet, akkor is, ha alapból tényleg nem volt gond. Ezt nem lehet visszacsinálni, végleges dönté. Kipróbálni sem lehet, vagy vállalod, vagy nem. Sokminden kiszámíthatatlan, lehetnek traumák (pl szülés élmény) megváltozik minden, ami addig volt. Ez felelősség, és ki kell mondani, hogy teher, stressz. Nem mindenki alkalmas rá.
tegnap 13:14
 6/23 A kérdező kommentje:
Ez teljesen jogos amit az utolsó ír,bár az előző meg erre a válasz,hogy ha alapból jól működtök talán tudatosan készültök erre. Amit én észrevettem sokan megszűnnek után nőnek és férfinak maradni. Vagy a tipik hogy anyuka minden csináljon otthon apuka semmit.
tegnap 13:20
 7/23 anonim ***** válasza:
79%

Rajtatok múlik, de az előre nem kiszámítható, kiből mit hoz ki a helyzet, maga a gyerek, illetve a vele járó plusz stressz, feladat, felelősség.

Sokat segít, ha előre gondolkoztok, beszélgettek sokat a "mi lesz ha..." témákban, mert akkor sok dolog nem ér felkészületlenül.

Sok szülős csoport is van, ahol helyzeteket, problémákat osztanak meg szülők, azt is érdemes lehet olvasgatni.

De, összességében rajtatok múlik, hogy alakul a dolog.

tegnap 13:21
 8/23 anonim ***** válasza:
31%
A pasik legtöbb esetben lelépnek míg kicsi a gyerek.
tegnap 13:57
 9/23 anonim ***** válasza:
20%
Mégsem állhat olyan stabil lábon ez a kapcsolat, ha ilyesmi megfordult a fejedben...Én még csak két éve leszek együtt a párommal, de száz százalékig biztos vagyok benne, hogy ha jönne a baba, akkor sem történne semmi változás a kapcsolatunkban (sőt,már "dolgozunk rajta" és ő szinte jobban szeretné, hogy összejöjjön, mint én).
tegnap 14:31
 10/23 anonim ***** válasza:
65%
9es naiv vagy de cuki!
tegnap 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!