Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Rámehet a házasság ha gyereket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rámehet a házasság ha gyereket vállalunk?

Figyelt kérdés
Őszintén félek ettől,vagyis minden rendben köztünk tényleg szerelem van s 5 éve együtt. Ahol a gyerek után válnak ott már sok esetben baj volt már pár éve?
tegnap 13:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
68%
De akartok gyereket, vagy sem? Most csak a házasságodat félted? Ha nem akartok gyereket, akkor ne vállaljatok. Ha akartok, arra fog ramenni, ha nem lesz.
tegnap 14:38
 12/26 anonim ***** válasza:
57%
#10 Nem vagyok naiv, azért 38 év alatt átéltem jó pár dolgot. De azért köszi.
tegnap 14:43
 13/26 anonim ***** válasza:
64%

Csakis rajtatok múlik, a gyerek csak egy tényező. Helyettesíthető kutyával, külföldre való költözéssel, új munkahelyel is. A változást amit okoz kettőtön múlik hogyan élitek meg. Általában ahol már eleve gyenge lábakon áll a kapcsolat teljesen tönkremegy mert ugye nincsenek meg az alapok, de nyilván nem a gyerek hibája.

Mégha arról is van szó, hogy az anya/apa üzemmódba áll sem az övé, sem az ha tegyük fel a nő depressziós szülés után, akár a férfi nem tud túllépni az apás szülessen. De lehet az önbizalomhiány a terhesség közben és után test változása miatt, vagy, hogy a férfi nem kívánja a szexet miatta.

Nem kötelező gyereket vállalni! Ha úgy érzed, hogy bizonytalan lenne a helyzet szülés után azt mutatja, hogy nem eléggé erős a kapocs köztetek már most tehát a gyerek nem fogja megmenteni a kapcsolatot.

tegnap 14:44
 14/26 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék,csak egy kérdés volt. Nem ettől fugg milyen válaszokat kapunk. Csak érdekelt ki hogy látja
tegnap 14:56
 15/26 anonim ***** válasza:
77%
Én úgy, hogy csak azért nem kéne vállalni mert a társadalom/család elvárja. De azért se, hogy hátha jobb lesz a gyerek miatt a kapcsolat. Ahol alapjáraton vannak hiányosságok: lehet az simán "annyi", H az egyik fél nem szülőnek való mert bulizni akar, szabad lenni, felelőtlen azzal hiába vállal gyermeket a másik mert nem fogja magát jól érezni. Ha meg nem is szereti a párját se (igazán) akkor nem is fogja magát megerőltetni...
tegnap 15:00
 16/26 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem csak akkor szabad, ha nagyon erős vagy el benned a gyerek után, és az iránt, hogy pont a parodtol legyen gyereked. És hasonlóképp benne is.
tegnap 15:06
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam a válaszokat!

ŐSZINTÉN ÍRD LE!

- Te ÉS ő IS akarja a babát?

- Anyagilag menne közösen?

- EGYEDÜL telne a felnevelésére? Tudnál mellette melózni?

- Miért kell a baba?

tegnap 15:39
 18/26 anonim ***** válasza:
61%

Simán lehet. A legtöbb gyerekes ismerősöm elvált, mire a gyerek oviba, suliba ment. De olyanok is vannak bőven akik 1 éven belül.

A gyerek rengeteg nyűg, plusz stresszforrás, és anyagi többlet teher is. Az az idő amit a gondozása, nevelése igényel, a párkapcsolatból vesz el. Ezért is megy tönkre annyi házasság, mert a gyerek miatt lehetetlen, hogy ne szoruljon hátterbe a kapcsolat. Ha nem szorul háttérbe, ott nem a szülők nevelik a gyereket, hanem a tv, meg a bébiszitter. Rengeteg nő nem is akar szexelni már a gyerek után. Pl ez is egy válóok.

Ha nem vállaltok gyereket, egy csomó problémát el lehet kerülni, és könnyebb, szabadabb életetek lehet, sok előnye van.

Ha vállaltok, gyökerestől megváltozik az életetek, és hiába bánnátok meg, nem lehet visszacsinálni sem.

Nagyon át kell gondolni.

Szerintem pl nem éri meg egyáltalán, mi a férjemmel ezért vagyunk és leszünk gyerekmentes pár. Inkább élvezzük az életet.

tegnap 21:17
 19/26 anonim ***** válasza:

1 biztos: külföldre csak engedéllyel mehetsz a gyerekkel. Nem koltozhetsz ki az apja beleegyezése nélkül.

En ha ezt tudtam volna, jobban átgondoltam volna.

Ez van, en ebbe nem gondoltam bele.

Hatha neked vagy másnak segítek ezzel a kommentel.

Nekem NAGYON sokat segitett volna.. ha vki figyelmeztet...

tegnap 21:37
 20/26 anonim ***** válasza:

Ahol a gyerek után gondok vannak és válás a vége ott már korábban is voltak.

Sokan vannak azért akiknek fontos annyira a család, hogy elkezdenek dolgozni a gondokon és megoldják. Ideális esetben nem egy problémás kapcsolatba vállalnak gyereket a párok. Sokan nem is tudják, hogy valami nem az igazi.

A legtöbb embernek (főleg nőnek) vannak kétségei. Komoly felelősség, hatalmas változások (testi, lelki, életviteli). Érthető, ha kicsit bizonytalan vagy.

tegnap 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!