Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Rámehet a házasság ha gyereket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rámehet a házasság ha gyereket vállalunk?

Figyelt kérdés
Őszintén félek ettől,vagyis minden rendben köztünk tényleg szerelem van s 5 éve együtt. Ahol a gyerek után válnak ott már sok esetben baj volt már pár éve?
tegnap 13:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
57%

A gyereket nem bántam meg de azt igen ne értse félre senki hogy nem vártam vele még egy kicsit akár olyan 2 évet.

Ha az egyik fél erőlteti azt nem Szabad hagyni!!! Nálunk a ferjem erőltette. Nagyon szeretem a kislányom de szülés után traumatizált lettem teljesen mert neki több munkaja volt, és ithon se segített, a gyerekkel is voltak bajok es 100% egyedul voltam a problémákkal.

Ráadásul éjjel kb 10-12 is felkelt de ugy hogy volt hogy óráig nyugtattam.

10000x tel rosszabb volt mint egy éjszakai múszak es a kipihenés esélye nélkül.

Általában a tesoimnal nem volt baj, lehet neked is minden frankó lesz..

Ha szerelmes vagy 100% ra es a parod is akkor csak jó lehet. Ha nem akkor nem biztos

tegnap 21:50
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
"észrevettem sokan megszűnnek után nőnek és férfinak maradni" - igen, majd amikor a kialavatlanságtól már magadról sem tudsz, de kezdeni kell elölről a napot, mert a gyereket el kell látni/hapsinak dolgoznia kell menni, akkor is még nyilván dolgozz azon, hogy jaj, este el ne felejtsd, hogy nőnek kell lenned, stb. Ja, és mindig van valami, ami felborítja a tervedet, napodat, és akkor is idomulni kell hozzá, ha az kényelmetlen, és a nap 24 órájából kb semmit nem te osztasz be, mert ott lesz mindig a kölök, aki eddig nem volt. Jól írta az egyik korábbi válaszoló: iszonyat stresszforrás, és teljesen kiszámíthatatlan, ráadásul kár azzal példálózni, hogy X-ék hogyan oldják meg, mert nincs két egyforma gyerek, még ugyanabban a családban sem, és nem látsz bele senki életébe, hogy mennyit vállal át fizetett segítség, nagymama, vagy csak a tv... És nem, nem tudhatod előre, hogy a gyerekek társaságában virító apuka jelölt majd a sajátjában hogyan viselkedik, amikor nem negyed óráig kell jópofizni a kölykökkel, hanem ott lesz a saját is, akivel nemcsak jópofizni kell, és nem negyed órát vesz igénybe az idejéből, hanem az összeset. Hogy hogyan viseli ő is a kialvatlanságot, a stresszt, a fokozott terheketet, hogy esteleg nem úgy sikerült a gyerek, ahogy várta, vagy nem olyan lesz az otthona utána, amilyennek elképzelte. Hogy nem mosolygós anyuka és vigyorgó baba várja, amikor hazaér fáradtan a munkából, hanem egy rohanó lakás, ordító gyerek és kiégett anyuka, stb. Orosz rulett. Régen azért sokat segített a helyzeten, hogy a társadalom elítélte a válást, azt viszont nem, ha a gyerek a ketrecebe volt állítva, és nem tutujgatták, meg fejlesztették, és nem ő diktálta a család életét, ráadásul messze nem volt annyi igénye az embereknek, mint most.
ma 07:23
 23/26 anonim ***** válasza:
22- ez ritka őszinte válasz.
ma 08:52
 24/26 Barnabas333 ***** válasza:
100%
A mi gyerekünk autista lett, nem kívánom senkinek a poklot. Magán életünk 7-8 éve nulla. A férfiak 90%a már új életet kezdett volna. Én maradtam, ezért gyáva ember vagyok mindenki szemében... De nem akarom elvenni a kedved.
ma 17:13
 25/26 A kérdező kommentje:

Gyáva? Hogy lennél.

Max annyi hogy azért a feleséged is vevő lehetne együtt vegyétek ki a részetek mindenből és magatomra is lehetne idő.

7 éve semmi? Azért 7 ev alatt csak ki lehetett volna nem? Nem hajlandó beszélni róla?

ma 17:19
 26/26 A kérdező kommentje:
Csak valahol nem értem,elhiszem nagyon nehéz a helyzetetek de mi akadálya 7 év után férfiként is nézzen rád a feleséged? Mi lenne ennél férfiasabb nem hagytad cserben...
ma 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!