Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rámehet a házasság ha gyereket vállalunk?

A gyereket nem bántam meg de azt igen ne értse félre senki hogy nem vártam vele még egy kicsit akár olyan 2 évet.
Ha az egyik fél erőlteti azt nem Szabad hagyni!!! Nálunk a ferjem erőltette. Nagyon szeretem a kislányom de szülés után traumatizált lettem teljesen mert neki több munkaja volt, és ithon se segített, a gyerekkel is voltak bajok es 100% egyedul voltam a problémákkal.
Ráadásul éjjel kb 10-12 is felkelt de ugy hogy volt hogy óráig nyugtattam.
10000x tel rosszabb volt mint egy éjszakai múszak es a kipihenés esélye nélkül.
Általában a tesoimnal nem volt baj, lehet neked is minden frankó lesz..
Ha szerelmes vagy 100% ra es a parod is akkor csak jó lehet. Ha nem akkor nem biztos

Gyáva? Hogy lennél.
Max annyi hogy azért a feleséged is vevő lehetne együtt vegyétek ki a részetek mindenből és magatomra is lehetne idő.
7 éve semmi? Azért 7 ev alatt csak ki lehetett volna nem? Nem hajlandó beszélni róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!