Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bírjam idegekkel, amíg mindent kiderítek?
miért, 8, szerinted eere mégis mit lehet mondani: Sík ideg vagyok, remegek, dobog a szívem.
A tiéd nem dobog, bakker?
KAmuk kamuja, és még mindig bedőltök..
De. Dobog. Csak normál esetben nem érzem.
Mert nem 180-at ver pecenként, és nem akar kiugrani a torkomból, és nem lüktetnek a nyakamban és a halántékomban az erek.
Bár kamu lenne.
Legszívesebben ordítanék, de a gyerek miatt nem lehet. Egyelőre nem.
Megtaláltam amit akartam, most elolvasom. Ha már legalább másokkal őszinte, megtudom mit is gondol valójában. De rosszabb a helyzet, mint gondoltam.
Köszönöm a válaszokat, a priviket is.
Ebben az a legszebb, hogy bár a kérdésben semmi nem utal rá, mindenki úgy kezeli, hogy egy feleség tette fel és a férj a hűtlen. És még csak rá sem kérdez senki. mert ugyan már csak nem csalnáí meg aférjét egy feleség. De akkor ki a búbánattal csalják a férjek a feleségeket?
Amúgy kamu, és nesze semmi fogd meg jól.
Nem oldódott meg semmi.
Nem mindig vagyok gépközelben, attól még nem kamu.
Egyébként én vagyok a nő, párom csalt meg. Nem is egyszer, nem is egy emberrel. Folyamatosan hazudozik, még mindig. Én meg agyalok és szétvet az ideg, és tartanom kell magam agyerek miatt. Enni nem tudok, aludni alig.
Nem a legjobb választást választod. Tisztán tudod, hogy megcsal nem is egy emberrel, és te ezt hagyod. Ide jössz panaszkodni, hogy szétvet az ideg.
Tegyél valamit magadért, ne csak hagyd, és panaszkodj te.
Beszélj vele, kérdezd meg a miértjét. És ha nem szeretsz idegeskedni, és nem akarod, hogy ezt tegye veled, akkor hozz meg egy másik döntést, hogy jobban érezhesd magad. Nem könnyű, de hosszú távon megérheti. Te életed te döntésed hogy érzed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!