Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bírjam idegekkel, amíg mindent kiderítek?
Miből gondolod, hogy megcsaltak? Mennyi alapja van?
Dobd ki ide a részleteket, és majd mi megvitatjuk!
A legegyszerűbb taktika: gondold szépen végig MIÉRT idegeskedsz egy olyan ember miatt, akinek ennyit érsz. Le kell szarni. Nem tudom, te hogy vagy vele, de szerintem ha valaki így viszonyul hozzád, az annyit sem érdemel, hogy akár 2 percet is ráfecsérelj az életedből.
Szóval először is fogadd el, hogy a párod/férjed/feleséged egy barom, számodra értéktelen valaki. Hidd el, utána könnyű lesz nem idegeskedni rajta.
Hát szedd össze magad, és nem feltétlenül kell mosolyogni hozzá. Ha ezt a részt nem bírod idegekkel, hogyan fogod bírni, ha netán kiderül, hogy jól tudod és megtörtént ?
Nekem az ilyen kérdésekkor az jut mindig eszembe elsőre,hogy és mi van akkor ha kiderül ha igen ? Miért akarod tudni, mit teszel majd ha igen ?
Milyen idősek vagytok és a kapcsolatotok ?
Konkrétumot még nem írnék, szokott idejárni.
Banális módon megláttam valamit, amit nem kellett volna-ha figyelmesebb, nem tudok meg semmit. Felteszem nem kamu sztoriról írogat másnak. (Nem kutakodtam!)
40 alatt vagyunk, 1 gyerekkel.
engem nem csaltak meg, dobog a szívem.
MAjd ha nem dobog, akkor lesz baj.
oké szóval kint hagyott egy emailt és várja a hatást.
Mert lehet az is hogy erről van szó. Lehet hiányzik neki valami tőled és féltékennyé akar tenni.
De az is lehet valóban megcsal, lényeg az, hogy meg kellene tudni normális keretek között ezt beszélni.
Bár én nem voltam megcsalva és nem csalok, de úgy gondolom, hogy ha meg is csalna férjem, megbocsátható bűn lenne számomra. Nem mert megérdemlem, hanem na jó ezt is kipróbálta, de tudom, hogy engem szeret, mert úgy bánik velem és tudom, hogy én is odateszem magam, hogy neki is jó legyen. Tudom hogy nem hagyna el, csak mert szórakozott egyet.
Nem hisztizni kell, hanem odafigyelni, és nyíltan felnőtt ember módjára megbeszélni az igényeket.
#7 bocsásd meg, hogy nem mindenki hagyja, hogy a párja hülyét csináljon belőle!
Ha te megbocsátod a megcsalást, akkor mérget vehetsz rá, hogy lesz még rá példa!
Hűha,most minden GyK-es férjet besz@rattál,akinek fent van a felesége is és most tüntetik a nyomokat és tűnődnek,hogy róluk van-e szó.:D
Anikó,te vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!