Miért ilyenek, nem veszik észre hogy már nem bírom idegekkel és tönkre tesznek?
Figyelt kérdés
Van egy 2 éves fiam és egy férjem, valamint babát várok 26 hetes terhes vagyok. Még anyámnál lakunk aki nem túl könnyű eset. Ha nem úgy van ahogy akarja egyből kiveri a dilit és ordít. Ott van a nagymamám is aki szintén olyan. Ezért állandóan veszekednek a legkisebb legostobább dolgok miatt. Ordítoznak a gyerek előtt, mint két dilis. Hiába szóltam már szépen, csúnyán semmi nem hatot. Most intézzük a költözést csak néhány papír kell még, nem értem miért nem tudnak addig várni. Sokszor úgy érzem direkt csinálják mert útban vagyunk. Pedig nem ők tartanak el, sőt inkább mi segítünk nekik mert anyám csak a segélyt mamám meg a rokkant nyugdíjat kapja. A pénz nálam van, én intézek mindent a bevásárlást a gyogyszereket a számlákat. Anyámnak csak az a dolga hogy főzzön, de a mosatlant így is ott hagyja egy napra is. Amit letesz ha nem pakolom el az ott marad. Mamám meg állandoan ideges a rumli miatt, de nem rak el semmit, mert akkor abból is vita van hogy miért nyúl hozzá. Az előbb is veszekedtek azon hogy ki mit és miért eszik. Már teljesen kiborítanak. Hogy bírjam ki idegösszeomlás nélkül ezt a kis időt, és hogyan értessem meg velük hogy amit csinálnak az nagyon gáz. Nekem nyugalom kell, és a fiamnak is. Miért nem értik ezt meg? Tényleg ennyire önzőnek kell lenni?2013. aug. 19. 15:15
1/1 anonim válasza:
Ez nem újkeletű probléma, ahogy látom.:) Egész életedben velük laktál, jól értem?
És csak egymást marják.
Egymás idegeire mennek, Te valahogy kimaradsz ebből, nem?
Talán kineziológushoz menj el, hogy idegileg is kimaradhass, ha nem elég az, hogy nem vagy célpont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!