Miért nem képesek egyesek elfogadni az idő mullását? Miért tesznek úgy mintha 50-60 évesen még 20-30 évesek lennének?
Nekem keresztanyám ilyen. 50 éves és úgy öltözködik, mint a huszonévesek, olyan hajat csináltat, mint a kilencvenes években volt divat mikor fiatal volt. Elég gáz, mert nem az, hogy ronda, vagy öreg, de akkor is látszik rajta a kor és nagyon rosszul néz ki, ahogy a nem neki való dolgokat aggatja magára.
Szerintem egyszerűen úgy maradnak. Nem haladnak a korukkal, nem látják be, hogy ahogy idősödnek már nem ugyanazokat a dolgokat kellene keresni.
Egyszerűen azt nézi, hogy jaj ez divatos, rám jön, akkor ez fú de jó. Pedig nem. Sőt sokkal inkább öregíti a kontraszt miatt, ha a neki való dolgokat keresné, az nem lenne ilyen hatással.
Nem kellene elásni magukat, meg mamának öltözni, de fel kellene fogni szerintem, hogy nekik már máshol kell keresgélni. Ugyanúgy, ahogy 26 évesen már én sem azokban az üzletekben vásárolok, ahol 16 évesen tettem, hiába van ott is rám való méret.
Persze megmondani nem lehet, mert akkor soha többé nem állna szóba velünk és még mi lennénk a hülyék és irigyek.
Ha valakinek nem tetszik a kérdés minek válaszol rá?...na mindegy.
Én is ismerek olyan nőt aki 60 éves, ráncos mint egy múmia, szolizik, platinaszőke hosszú tépett egyenes haja van,rúzs, műszempilla, állandó fekete kontúr amit sosem mos le, ronda vézna, lóg a melle meg a segge.Fehér cuccokban jár, lakkcsizmával nyáron!! is.Szörnyű és ez nekem a munkatársam sajnos, minden nap látom.Mindíg a hapsikról beszél, amúgy özvegy és állandóan pasizik.Tök gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!