Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondtad el a párodnak, hogy megcsaltad?
2 éve külföldön dolgozik,nem jutottunk anyagilag előrébb. Pénzt nem küld haza, amikor hazajön, akkor is talán 150-200 E ft-t hoz haza. Ennyit itthon is keresett.
A munkatársai havonta hazajönnek, ő azzal az indokkal jön csak 3 havonta, mert így többet spórolunk.
Legközelebb csak Húsvétkor jön haza. Addig várjak a "vallomással"?
Az oké, hogy 500 ezer a keresete, de mennyi a kiadása? Mert külföldön drágább az albérlet, bérlet, mint otthon...
Szerintem ne hívd ezért haza. Ha már úgyis vége a házasságotoknak, legalább a melóját ne veszítse el. Az másik kérdés, hogy soha többet ne várd meg, hogy ennyire elmérgesedjen a helyzet, mert lehet, ha időben nekiálltok megbeszélni a problémákat, még megmenthető lett volna a dolog...Bár, azt tapasztaltam, hogy a távkapcsolat szinte sose működik sokáig, főleg, ha ennyire ritkán találkoztok. :(
Amikor visszahív mondd el neki a tényeket(szerintem magát a megcsalást ne nagyon részletezd, csak a tényét mondd el neki)és azt is, hogy nincs esély rendbe hozni a dolgokat. Mire hazajön, add be a válást, mert nem lesz rövid idő. Gyereketek van?
Nem tudom itt a válaszadók,miért akarják beletenni a kérdezõ fejébe, hogy "biztosan megcsalta",honnan tudjátok, hogy az a pasi csalta-vagy nem?Itt a válaszolók között mindenkit megcsaltak?(tisztelet néhány válaszolónak).Kérdezõ lehet azért ad neked annyi pénzt, mert meglepetést akar neked szerezni, venni akar valamit stb.De ugy látszik neked csak a pénz jutott az eszedbe, hogy besározzad a férjedet, hogy ezért és azért léptél félre!Inkább nyugtasd csak a lelkiismeretedet és szépen mondd el a szemeibe, hogy mit csináltál!
A férjed biztosan eldönti, hogy hogyan tovább,
es még valami,te most azért csaltad meg a férjedet, mert azt hiszed,hogy õ is megcsalt, vagy csak ugy spontán léptél félre?
Nekem csak annyi a hozzáfűzni valóm,hogy nem biztos,hogy a férj nőkre szórja a pénzt.
Kint is kell enni,szállást fizetni,stb.
Többször próbáltam vele beszélni,mindig az volt a válasza (tavaly húsvét óta), hogy még egyszer kimegy 3 hónapra, és végleg hazajön.
Meguntam az ígérgetést, a várakozást.
Nincs gyerekünk.
Azért csaltam meg, mert hiányzott a szex. Semmi érzelem nem volt benne, ha ennyire érdekelnek a részletek titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!