Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondtad el a párodnak, hogy megcsaltad?
2 éve külföldön dolgozik,nem jutottunk anyagilag előrébb. Pénzt nem küld haza, amikor hazajön, akkor is talán 150-200 E ft-t hoz haza. Ennyit itthon is keresett.
A munkatársai havonta hazajönnek, ő azzal az indokkal jön csak 3 havonta, mert így többet spórolunk.
Legközelebb csak Húsvétkor jön haza. Addig várjak a "vallomással"?
Személyesen mindenképpen jobb.
Persze, ha nem egy alkalmi dolog volt, hanem mással szeretnél már lenni és a pároddal szakítanál, akkor nem kéne várni egy hónapot, nehogy mástól tudja meg, az elég kellemetlen lenne.
Ne varj...
Ha dontottel essetek tul rajta... Mindenki havontaa hazajon csak o jon 3 havonta? Ez igy eleg szarul hangzik... Neki nimcs valakije?
küldtem neki egy fotót, mikor az aktuális szeretőm, épp a szájával lerendezte a műszerem.
ezek azok a pillanatok, amikor egy kép, többet ér ezer szónál.
Havonta több, mint 500 E ft-t keres, tehát 3 hónap alatt durván 1,5 M-t. És ebből hazahoz annyit, amennyit én is megkeresek itthon. Akkor miért van kint?
Igazából arra is gondoltam, hogy van kint valakije, azért nem akar hazajönni, és azért nincs pénze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!