Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A nők mért veszik fel sokszor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kraven kérdése:

A nők mért veszik fel sokszor a férfi teljes nevét, és hagyják el teljesen a vezetéknevüket? Pl. Kis Jánosné Mária. Nem érzik, hogy ez csorba az éntudatukon?

Figyelt kérdés

2014. márc. 14. 23:05
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
Ezért nők a nők.
2014. márc. 29. 12:20
 52/53 A kérdező kommentje:
Visszatérve a gyerekek névadási dilemmájára. Ha mondjuk nincs házasság, hanem csak élettársi viszony, akkor lehetne más a második közös gyerek vezetékneve, mint az elsőé?
2014. márc. 30. 13:51
 53/53 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem ez manapság nagyon ritka. Én két ilyen lányt, vagyis asszonyt ismerek (húszas éveik végén járnak).

Az egyik egy barátnőm volt szobatársa. Kis faluból származik, kicsit régimódi gondolkodású (személyesen nem ismerem, csak a barátnőm mesélt róla). Gazdálkodó a férje, ő is a falusi életet kedveli.

A másik pedig egy nagyon vallásos katolikus lány, hittant is tanít. Gondolom, ő is elég konzervatív lehet, azért vette fel így.

Összességében szerintem (a leírt két tapasztalat is ezt mutatja) ezek a nők konzervatív (értékítélet nélkül mondom) gondolkodásúak, valószínűleg nagyon hagyománytisztelőek.

Tőlem ez távol áll, de ez az ő dolguk, engem ugyan nem zavar. :)

Egyébként én meg a másik véglet vagyok, semmilyen formában nem fogom fölvenni a férjem nevét, ha esetleg férjhez megyek valamikor, megtartom a sajátom.

29/N

2014. júl. 31. 11:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!