Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mért veszik fel sokszor a férfi teljes nevét, és hagyják el teljesen a vezetéknevüket? Pl. Kis Jánosné Mária. Nem érzik, hogy ez csorba az éntudatukon?
"Az se derül ki férjezett, vagy hajadon e az illető hölgy."
És miért is kéne kiderülnie?
""Az se derül ki férjezett, vagy hajadon e az illető hölgy."
És miért is kéne kiderülnie?"
És miért is kéne titkolni?
"Nem kell titkolni, csak mi köze van egy idegennek a magánéletemhez, és miért kéne a legelső percben tudtára adnom a mit is?"
És amikor a férj és feleség is bemutatkozik, és kiderül, hogy ugyanaz a nevük, azt már nem kell titkolni? :)
Vagy ha egy vadidegennek a -né változatot mondják, akkor abból már a legbelsőbb családi titkok is kiderülnek? :)
Olyan butaságot írtál, hogy fél perc alatt csípőből megdöntöttem :)
Ezek a nagy problémák, hogy "de hát ki sem derül, hogy házas vagy". Na pont erről írtam az első kommentemben... vannak emberek, akik eljutottak az életük során odáig, hogy nem az az elsődleges célkitűzésük, hogy boldog-boldogtalan tudtára adják, hogy házasok-e vagy sem, mert az élet egyéb területein is érnek el sikereket, elégedettek magukkal és boldogok így. Aki meg ugye nem...hát annak nincs más mutogatnivalója, minthogy a Kovács Józsi asszonyául vette őket egykoron.
Egyszerűen szánalmas és röhejes ez a hozzáállás.
#25:
"És amikor a férj és feleség is bemutatkozik, és kiderül, hogy ugyanaz a nevük, azt már nem kell titkolni? :)"
- Nem írtam olyant, hogy valamilyen formában is felveszi a férje nevét. Azt sem írtam, hogy titkolni kell. A titkolás és a nem világgá kürtölés nem ugyanaz.
Vagy ha egy vadidegennek a -né változatot mondják, akkor abból már a legbelsőbb családi titkok is kiderülnek? :)
- Semmilyen legbelsőbb családi titkokról sem írtam, hanem magánéletről. A házasság, a férj neve pedig a privát szférához tartozik.
Értelmezni nehéz? És még neked van diplomád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!