Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez jogos vagy feleség hiszti?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jogos vagy feleség hiszti?

Figyelt kérdés

Kiakadtam a férjemre, szerinte oknélkül. Szerintetek kinek van igaza?

Kórházba kerültem (súlyos beteg vagyok, kb. évente 1-szer, 2-szer kórházba kerülök).

Este kerültem be, nagyon egyedül éreztem magam és sms-eket írtam neki este, erre nem válaszolt, egyikre sem.

Reggel vártam (mivel hazamengedtek,ő ezt tudta), nem jött be értem, ezért 10-kor hazagyalogoltam (több km-t). Ráadásul úgy nem jött be, hogy tudta, hogy nincs pénzem/kajám/poharam/utcai ruhám ("otthoni ruhába" vittek be).

Kiakadtam és kiosztottam, mivel úgy gondolom, hogy azért nem csinálta ezeket meg, mert számítógépes játkozott (játékfüggő). Jogos? Amúgy csak 4 éve vagyunk még házasok.

Mi a francot csináljak?

2014. márc. 9. 16:33
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
73%

Jogos.

Az én férjem is majdnem minden szabadidejét a sz.gép előtt tölti...de az biztos, hogy szólás/kérés nélkül rohanna értem a kórházba, ha úgy lenne.

Ha a helyedben lennék, biztosan elbeszélgetnék a férjemmel.......... A kérdés csak az, hogy megértené-e a lényeget.........és hajlandó lenne-e jobban odafigyelni Rád...illetve magára a kapcsolatotokra.

2014. márc. 10. 09:17
 52/64 A kérdező kommentje:

Ekkora vitát nem szerettem volna szítani.

Nem tudok mit írni, a történet igaz.

Reggel telefonáltam neki, de azt mondta, hogyha nem sürgős, akkor inkább rakjam le, mert aludt még! (Nem dolgozott!)

A pénztárcámat elraktam, de üresen, mert annyi IQ-m nem volt akkor, hogy felfogjam, hogy pénz meg nincs benne.

Természetesen nem cipő nélkül kerültem be, hanem otthoni ablakmosós ruhában (retkesen), azért kellett volna a váltó ruha, nem tudom, miért olyan hihetetlen ez.

Mindegy, köszönöm a véleményeket én nem pontoztam.

2014. márc. 10. 12:10
 53/64 A kérdező kommentje:

Nem vagyok matyóhímzés én sem természetesen.

És nem átkozódtam, csak ezt szóvá tettem neki és vitatkoztunk rajta, hogy kinek van igaza, ennyi.

2014. márc. 10. 12:15
 54/64 anonim ***** válasza:
19%

Hát kérdező, ha te több eszméletvesztés után (és azt írtad, több volt), még ablakot pucoltál, akkor tényleg semekkora IQ-d sincsen. Én is epilepsziás vagyok (koppkopp, 17 éves korom óta nem volt gm-em), de az első rosszullét után sem álltam volna az ablakba, nem több után...

Már sajnálom, hogy végigolvastam ezt a kérdést, meg a válaszokat. MErt igen, a férjed egy idióta, de te se vagy százas, gondolom, párszor már ugrált neked aztán megunta.

2014. márc. 10. 12:18
 55/64 anonim ***** válasza:
81%

Utolsó, szerinted akkor ki pucolt volna ablakot?

Kérdező, szerintem el kellene beszélgetned a pároddal, de nem sok értelmét látom. Ha nem ez volt az első eset, hogy rosszul lettél, és akkor sem foglalkozott veled, szerintem simán hagyd ott...

Én is epilepsziás vagyok ( igaz, 12 éve nem volt nagyrohamom, bár volt, mikor elestem, stb..) párom MINDIG ott volt, aggódott, segített... Mikor pl terhes lettem, és annyi volt a bűnöm, hogy nem hallottam a mobilomat, ( mert a szobában volt), párom rohant haza a melóból, zörgetett, mindent csinált, hogy észrevegyem. ( Kulcsot a zárban hagytam :D ) Én meg meg voltam rémülve, hogy valami gond van, azért jött... Szegény halálra volt rémülve, hogy valami bajom van, azért nem vettem fel.

Egyáltalán tudja a párod, hogy ez milyen betegség?

2014. márc. 10. 12:39
 56/64 anonim ***** válasza:
79%

Az epilepszia egy agybetegség..., aki ezek után itt bárki a kérdezőre, vagy egy ilyen betegre azt meri mondani, h hogy helytelenül cselekedett, meg nem százas, meg nem normális, az egy eszement, idióta...betegség nélkül. És egy szívtelen, dög.

[link]

2014. márc. 10. 12:56
 57/64 A kérdező kommentje:
Azért én pucolom az ablakot (ráadásul a 4. emeleten, hogy még jobban el legyél ájulva, hogy agyatlan vagyok), mert SENKI nincs, aki megpucolja helyettem! A férjem nem csinálja meg, a szüleim már nem élnek, anyósomék és az egész rokonság meg a 150 km-re lakik. A pénz meg nem vet fel, hogy takarítónőt fogadjak.
2014. márc. 10. 12:57
 58/64 anonim ***** válasza:
83%
Hiába...úgy fest, h ebbe az országba csak betegnek nem szabad lenni, mert úgy eltaposnak, h csak na...tisztelet a még korrektül viselkedő emberek, és orvosok felé, akik még így tesznek.
2014. márc. 10. 12:59
 59/64 anonim ***** válasza:
79%
Ja..anyám is takarított az nap...sőt főzött is...sőt...dolgozott is. Ezek szerint, akkor ő volt a hibás, amiért így alakult az ő élete, h belehalt a rohamba????
2014. márc. 10. 13:03
 60/64 anonim ***** válasza:
85%
Kérdezőnek: nem írok többet ide. Ne haragudj, ha a történetemmel neked fájdalmat okoztam, vagy megijesztettelek vele...remélem tudod, h ettől te neked még hosszú életed is lehet, és te nem fogsz így járni, ahogy anyám járt...tegnap a sok, idióta miatt ezek a sorok már lemaradtak éjszaka a részemről...szerintem ne foglalkozz a gyikkal...jogosan érezted bántottnak magadat...bízz az érzéseidbe....azzal se foglalkozz, h ki-mit mond, h emiatt elváljál-e, főleg, h te is árva vagy...te magad, akár orvosi segítség kéréssel együtt döntsd el, h merre lépjél tovább...esetleg próbáld a pároddal együtt kérni az orvosi segítséget etéren...mert valszeg a párod sincs tisztában ezekkel a dolgokkal, bár egészséges, de ... buta. És ami fontos...a történetem ellenére...legfőbbképp magad miatt bocsáss meg...a saját nyugalmad miatt...ne érleld a bánatodat...és azt se, h jogosan akadtál ki. Tudom és sejtem, h ez lesz számodra is a legnehezebb, ahogy számomra is az volt anyám halála után a legnehezebb, de jót fog tenni...neked. És te vagy az első.
2014. márc. 10. 13:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!