Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jogos vagy feleség hiszti?
Kiakadtam a férjemre, szerinte oknélkül. Szerintetek kinek van igaza?
Kórházba kerültem (súlyos beteg vagyok, kb. évente 1-szer, 2-szer kórházba kerülök).
Este kerültem be, nagyon egyedül éreztem magam és sms-eket írtam neki este, erre nem válaszolt, egyikre sem.
Reggel vártam (mivel hazamengedtek,ő ezt tudta), nem jött be értem, ezért 10-kor hazagyalogoltam (több km-t). Ráadásul úgy nem jött be, hogy tudta, hogy nincs pénzem/kajám/poharam/utcai ruhám ("otthoni ruhába" vittek be).
Kiakadtam és kiosztottam, mivel úgy gondolom, hogy azért nem csinálta ezeket meg, mert számítógépes játkozott (játékfüggő). Jogos? Amúgy csak 4 éve vagyunk még házasok.
Mi a francot csináljak?
Jogos.
Az én férjem is majdnem minden szabadidejét a sz.gép előtt tölti...de az biztos, hogy szólás/kérés nélkül rohanna értem a kórházba, ha úgy lenne.
Ha a helyedben lennék, biztosan elbeszélgetnék a férjemmel.......... A kérdés csak az, hogy megértené-e a lényeget.........és hajlandó lenne-e jobban odafigyelni Rád...illetve magára a kapcsolatotokra.
Ekkora vitát nem szerettem volna szítani.
Nem tudok mit írni, a történet igaz.
Reggel telefonáltam neki, de azt mondta, hogyha nem sürgős, akkor inkább rakjam le, mert aludt még! (Nem dolgozott!)
A pénztárcámat elraktam, de üresen, mert annyi IQ-m nem volt akkor, hogy felfogjam, hogy pénz meg nincs benne.
Természetesen nem cipő nélkül kerültem be, hanem otthoni ablakmosós ruhában (retkesen), azért kellett volna a váltó ruha, nem tudom, miért olyan hihetetlen ez.
Mindegy, köszönöm a véleményeket én nem pontoztam.
Nem vagyok matyóhímzés én sem természetesen.
És nem átkozódtam, csak ezt szóvá tettem neki és vitatkoztunk rajta, hogy kinek van igaza, ennyi.
Hát kérdező, ha te több eszméletvesztés után (és azt írtad, több volt), még ablakot pucoltál, akkor tényleg semekkora IQ-d sincsen. Én is epilepsziás vagyok (koppkopp, 17 éves korom óta nem volt gm-em), de az első rosszullét után sem álltam volna az ablakba, nem több után...
Már sajnálom, hogy végigolvastam ezt a kérdést, meg a válaszokat. MErt igen, a férjed egy idióta, de te se vagy százas, gondolom, párszor már ugrált neked aztán megunta.
Utolsó, szerinted akkor ki pucolt volna ablakot?
Kérdező, szerintem el kellene beszélgetned a pároddal, de nem sok értelmét látom. Ha nem ez volt az első eset, hogy rosszul lettél, és akkor sem foglalkozott veled, szerintem simán hagyd ott...
Én is epilepsziás vagyok ( igaz, 12 éve nem volt nagyrohamom, bár volt, mikor elestem, stb..) párom MINDIG ott volt, aggódott, segített... Mikor pl terhes lettem, és annyi volt a bűnöm, hogy nem hallottam a mobilomat, ( mert a szobában volt), párom rohant haza a melóból, zörgetett, mindent csinált, hogy észrevegyem. ( Kulcsot a zárban hagytam :D ) Én meg meg voltam rémülve, hogy valami gond van, azért jött... Szegény halálra volt rémülve, hogy valami bajom van, azért nem vettem fel.
Egyáltalán tudja a párod, hogy ez milyen betegség?
Az epilepszia egy agybetegség..., aki ezek után itt bárki a kérdezőre, vagy egy ilyen betegre azt meri mondani, h hogy helytelenül cselekedett, meg nem százas, meg nem normális, az egy eszement, idióta...betegség nélkül. És egy szívtelen, dög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!