Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldogak a szőrszálhasogató, folyton elégedetlen férfiak egy családban? És a körülötte lévő emberek?
Hogyan kell kezelni az ilyen férfiakat akkor, ha hamarosan családot szeretnék? Érdemes velük családot tervezni?
Maximalista természetem van szinte mindenben, sokszor azon törekszek, hogy a másiknak legyen jó mellettem, sokszor el is fogadom azt, ha valakinek más véleménye van, így elég nagy stresszforrásnak tartom azt, ha valaki folyton elégedetlen.
Igen, ök boldogok(csak te nem leszel az).Csaladot tervezni szerintem nem erdemes ilyennel.
Exferjemtöl 3 honap utan ezrt valtam el.Az esküvö elött sajnos nem lattam, hogy ilyen.
Csak megfelelő személyiségtípussal kell rendelkezni hozzá.
Pont ez a kérdés foglalkoztatott (hogy bírja anya elviselni apát) :D és megtaláltam egy honlapot ami ezzel foglalkozik.
Nem hókuszpókusz, meg horoszkóp stb., hanem Carl Jung [link]
pszichológus tanulmánya alapján 16 lélektani csoportra bontja az embereket.
Ezek alapján apám az ún. "felügyelő" típus, anya meg a "gondoskodó". Az az érdekes, hogy ez a két embertípus kiegészíti egymást, és ideális párt alkotnak Jung bácsi szerint.
Én, mint a gyakorikerdesek.hu-s pályafutásom is igazolja "tanácsadó" vagyok.
Nem mindig ad valós képet, ha kitöltöd a tesztet, mert sokan nem őszintén válaszolnak :) de abból legalább kiderül milyen szeretnél lenni :)
Bocs, apám nem "felügyelő" hanem "ellenőr" típus. Ezeket mindig összekeverem.
Amúgy nem igazán értem a lepontozást. Jung egy briliáns elme volt, nézeteit ma is tanítják egyetemeken. A válaszom szerintem igenis hasznos volt. A szőrszálhasogató emberek általában a Jung-i értelemben vett ESTJ személyiségek, ami annyit tesz, hogy kifelé forduló (Extraverált), érzékszervekkel gyűjtenek információt (Sensing), észérvek és logika alapján döntenek (Thinking)az életstílusa pedig megítélő és szervező (Judging).
Ezért nem bántani kell őket, ők ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!