Ha elégedetlen vagy magaddal, az életeddel, a párodon vezeted le?
Figyelt kérdés
megfigyeltem h én sajnos igen...ha egész nap lustultam semmit sem haladtam, egy csődtömegnek érzem magam, akkor biztos h este még a barátommal is jól összeveszek és őt okolom a boldogtalanságomért mert ő nem figyelmes meg ilyen hülyeségek. Ez most tudatosult bennem h van összefüggés és nagyon szégyellem magam. De h lehet ebből kimászni? Nem akarok vele elégedetlenkedni ha semmi köze a valódi rossz kedvemhez de mégis mindig beleesek ebbe a csapdába2013. máj. 15. 11:45
1/15 anonim válasza:
Én is ilyen voltam.
Aztán most van egy párom lassan egy éve és vele leültünk ezt megbeszélni és azóta semmi baj nincs.
Persze vannak rosszabb napok,de mindketten toleránsak vagyunk :)
próbáld te is konrolálni magad egy picit (:
2/15 anonim válasza:
Szedd össze magad. Találj ki valami hobbit, menj el barátokhoz, kiránduljatok, ülj be a barátnőddel egy kávézóba beszélgessetek.... stb. Csinálj, szervezz programot, kapcsolódj ki. Meglátod sokkal jobban fogod érezni magad és nem leszel este negatív amikor együtt vagytok!
3/15 A kérdező kommentje:
pár hete ez megy. Már ő is megjegyezte h mostanában elég sokat veszekszünk és nehéz neki ez. Én meg újra és újra rájövök h nem vele van bajom hanem saját magammal...:S
2013. máj. 15. 11:53
4/15 anonim válasza:
Első vagyok.
Az már egy nagyon jó lépés,hogy belátod,hogy nem Ő a hibás. :)
5/15 anonim válasza:
De miért nem kapcsolódsz ki könyörgöm???? Hát be vagy fásulva!
6/15 anonim válasza:
Nem... erre nagyon figyelek... Ő is ha mérgesen feszülten jön haza elküldöm sétálni... Ha ingerülten kezdi el mesélni a napját meg se hallgatom... Majd ha ésszel tudja elmondani, mert ilyenkor bármit reagálok az szar...
7/15 A kérdező kommentje:
azt hiszem épp az ellenkezője a bajom h túl sok a szabadidőm és emiatt semmittevőnek érzem magam. Levelezőn végzem a sulit és mellette dolgozom is de nem olyan sokat
2013. máj. 15. 12:02
8/15 anonim válasza:
fitness vagy kondi bérlet, már meg is oldja a felesleges energiáidat...
9/15 anonim válasza:
Értem hogy van sok időd, de azzal kezdeni is kellene valamit!!! Annál haszontalanabbnak érzed magad, minél több nap telik el úgy, hogy semmit sem csinálsz ami boldoggá és elégedetté tenne!
10/15 A kérdező kommentje:
igen tudom. De nehéz rászánni magam mert nagyon lusta vagyok. Eléggé belesavanyodtam a hétköznapokba :(
2013. máj. 15. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!