Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez jogos vagy feleség hiszti?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jogos vagy feleség hiszti?

Figyelt kérdés

Kiakadtam a férjemre, szerinte oknélkül. Szerintetek kinek van igaza?

Kórházba kerültem (súlyos beteg vagyok, kb. évente 1-szer, 2-szer kórházba kerülök).

Este kerültem be, nagyon egyedül éreztem magam és sms-eket írtam neki este, erre nem válaszolt, egyikre sem.

Reggel vártam (mivel hazamengedtek,ő ezt tudta), nem jött be értem, ezért 10-kor hazagyalogoltam (több km-t). Ráadásul úgy nem jött be, hogy tudta, hogy nincs pénzem/kajám/poharam/utcai ruhám ("otthoni ruhába" vittek be).

Kiakadtam és kiosztottam, mivel úgy gondolom, hogy azért nem csinálta ezeket meg, mert számítógépes játkozott (játékfüggő). Jogos? Amúgy csak 4 éve vagyunk még házasok.

Mi a francot csináljak?

2014. márc. 9. 16:33
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
25%

ne haragudj, de az, hogy pénz és minden nélkül megy be valaki a kórházba, aki beteg és nem ez az első alkalom, azt én nem hiszem el.

Ha többször elájultál, akkor nyilván tudtad, hogy menned kell.

Én bocs, de bből egy szót sem hiszek el.

2014. márc. 9. 16:54
 12/64 anonim ***** válasza:
30%

1. Eddig is ennyire lesz*rta?

2. Basszus ha kórházba kerülsz, nem az az első, hogy felhívd, hogy tudja mi a helyzet? Arról mért a férjed tehet, hogy NÁLAD nincs pénz? Nem vagy képes levenni magadnak/magadnál tartani valamennyit? A kórházban tudtommal ellátást is kapsz, de késő estétől reggelig nem értem igazán, hova kellett volna étel vagy új ruha?

Egyébként jogos a kiakadásod - mármint arra, hogy ennyire nem érdekled. Bár játékfüggőhöz meg minek mentél hozzá? A helyedben elválnék.

De azt azért vedd észre, hogy te sem vagy egészen normális, és nem mindenért a másik a hibás.

2014. márc. 9. 16:57
 13/64 anonim ***** válasza:
90%
Akárhogy is történt, egy biztos, ha a párom rosszul lesz és este beviszik a kórházba, nálam egyszerűen kizárt lenne, hogy még csak ne is érdeklődjek iránta, ha este nem is (mondjuk én este is érdeklődnék), de reggel biztosan, sőt, már ha tehetném, ott toporognék a kórház előtt.
2014. márc. 9. 16:57
 14/64 anonim ***** válasza:
25%

"kell-e" ?

Te mániákusan szeretsz játszmázni, ahogy elnézem... Tudtad, hogy az embereknek egyenesen is meg lehet mondani, ha szeretnél tőlük valamit?

Nem muszáj ám csendben duzzogva várni, hogy megteszi-e, amit te kiGONDOLTÁL, és utána puffogni, amiért nem gondolatolvasó a másik.

2014. márc. 9. 16:58
 15/64 A kérdező kommentje:

Ok, igazad van, baromi felelőtlen vagyok, mert súlyos epilepsziás vagyok és nincs összerakva cuccom, de 8 hónapja nem volt rohamom és az ember hajlamos reménykedni és szétszedni az előre elkészített kórházi cuccát egy idő után.

Ez van. Nem voltak nálam (mivel nem nagyon voltam magamnál), csak a záróim, a pénztárcám (üresen) meg a telóm (ezt "szedtük össze").

Rendben, akkor neki van igaza. Nincs ezzel baj, csak kérdeztem, hogy Ő látta rosszul vagy én.

2014. márc. 9. 17:04
 16/64 anonim ***** válasza:
81%

Mi az, hogy hívnia kellett volna sms helyett? Ha tegyuk fel, hogy a kérdezo annyira rosszul van, hogy a telefonját sem tudja használni vagy az idegességtol otthon felejti, akkor a férjének fel sem tunik, hogy egész este nincs otthon a felesége? Én ha csak vérvételre megyek, a férjem már rogton felhív munkából, hogy mi tortény, jól vagyok, mi van velem, a kérdezo esetében pedig tényleges ok is lenne aggódni.

Nem írtad, hogy pontosan mi a baj, nem is kell részletezni, de az fontos lenne, hogy a betegséged idovel javulni fog vagy rosszabbodik? Ha nem lesz rosszabb, akkor azt mondom, hogy el kell dontened, hogy mennyire szereted ezt a férfit. Ezen kívul milyen jó és rossz tulajdonságai vannak. Ha el tudod fogani, hogy egy érzéketlen ember mellett élj, akkor legyen úgy. Viszont ha a betegséged idovel súlyosabb lesz, esetleg ápolásra vagy tartós segítségre szorulnál, akkor semmiképp ne maradj egy ilyen ember mellett, akit ennyire nem érdekel, hogy mi van veled.

2014. márc. 9. 17:05
 17/64 anonim ***** válasza:
91%

Nem hiszti, teljesen jogos. Az itt válaszolók 80 százaléka pedig kb annyia sz**ik rád, mint a férjed. Csak kötekedni akarnak.

Én a helyedben gondolkodnék a váláson. És nem ez az egy alkalom miatt, hanem mert a függőkkel hosszútávra nem lehet tervezni.

2014. márc. 9. 17:16
 18/64 anonim ***** válasza:
10%

17-es, te a kérdező vagy?

Ja, nem, hiszen te gondolatolvasó vagy... tudod, hogy aki nem ért egyet a kérdezővel, az csak kötekedni akar. Szánalom...

2014. márc. 9. 17:19
 19/64 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem meg az szánalmas, aki lesz*rja az epilepsziás feleségét és a férjnek tapsolókat.
2014. márc. 9. 17:21
 20/64 anonim ***** válasza:
65%
*férjnek tapsolók
2014. márc. 9. 17:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!