Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jogos vagy feleség hiszti?
Kiakadtam a férjemre, szerinte oknélkül. Szerintetek kinek van igaza?
Kórházba kerültem (súlyos beteg vagyok, kb. évente 1-szer, 2-szer kórházba kerülök).
Este kerültem be, nagyon egyedül éreztem magam és sms-eket írtam neki este, erre nem válaszolt, egyikre sem.
Reggel vártam (mivel hazamengedtek,ő ezt tudta), nem jött be értem, ezért 10-kor hazagyalogoltam (több km-t). Ráadásul úgy nem jött be, hogy tudta, hogy nincs pénzem/kajám/poharam/utcai ruhám ("otthoni ruhába" vittek be).
Kiakadtam és kiosztottam, mivel úgy gondolom, hogy azért nem csinálta ezeket meg, mert számítógépes játkozott (játékfüggő). Jogos? Amúgy csak 4 éve vagyunk még házasok.
Mi a francot csináljak?
40-es vagyok. Őszintén érdekelne azok magyarázata, akik lepontoztak, miért tették. Továbbá kívánok nekik hasonló p@cs férjet.
Funkcionális analfabéták kedvéért pedig: A kérdező egyébként reggel hazatelefonált, mint azt a 3-as válaszban meg is írta nekünk.
"Este: nem lehetett telefonálni, mert már mindenki rég aludt.
Reggel: hívtam és azt mondta, hogy ha nem fontos letenné inkább, mert aludni szeretne. :("
Szóval a kedves férje konkrétan lesz@rta egy éjszaka kórház után. Mégis mit tehetett volna???
hát basszuskulcs, nehogyaztánmár még a kérdező legyen a hibás, hogy rosszul mert lenni... öcsém, ti tényleg ennyire érzéketlenek, 'egyedülállók', mindenkitleszarok-szarjonlemindenki emberek vagytok????
Az embernek azért van TÁRSA, hogy az ilyen helyzetekben mellette álljon... Az én férjem valószínű a kórházban a váróban aludt volna, mert úgy érzett volna engem biztonságban... ez a normális. Már ennyire kihalt az emberekből, hogy társas lények vagyunk? Ennyire szarunk a másikra? Eszem megáll...
Na végre, örülök, h nem csak engem akaszt ki egyesek felháborító véleménye, h még a kérdezőt hibáztatják!!!
Még is mit kellett volna a férjnek csinálnia...hihetetlen...talán nem aludnia kellett volna, hanem az asszonynak segítenie haza jutni, mondjuk ruhát vinnie stb, kérés nélkül, meg smsezés nélkül, gondolkodás nélkül...szerintem a férj nem egy idióta, analfabéta, h ez ne lehessen magától értendő, és a világ legtermészetesebb dolga...pusztán csak egy lusta, lesz@rom alak...!
Volt már feleségem, került kórházba is váratlanul. Akkor még nem volt se autónk, se mobil.
Jó párszor buszoztam be hozzá, teljesen feleslegesen, mert vagy aludt, vagy nem engedték még...
Szóval nem egy odaadó férj a férjed.
Meg hát azt írod: játékfüggő, - hát az is indokolhatja, hogy elgondolkozz a válásom: súlyos dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!