Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez jogos vagy feleség hiszti?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jogos vagy feleség hiszti?

Figyelt kérdés

Kiakadtam a férjemre, szerinte oknélkül. Szerintetek kinek van igaza?

Kórházba kerültem (súlyos beteg vagyok, kb. évente 1-szer, 2-szer kórházba kerülök).

Este kerültem be, nagyon egyedül éreztem magam és sms-eket írtam neki este, erre nem válaszolt, egyikre sem.

Reggel vártam (mivel hazamengedtek,ő ezt tudta), nem jött be értem, ezért 10-kor hazagyalogoltam (több km-t). Ráadásul úgy nem jött be, hogy tudta, hogy nincs pénzem/kajám/poharam/utcai ruhám ("otthoni ruhába" vittek be).

Kiakadtam és kiosztottam, mivel úgy gondolom, hogy azért nem csinálta ezeket meg, mert számítógépes játkozott (játékfüggő). Jogos? Amúgy csak 4 éve vagyunk még házasok.

Mi a francot csináljak?

2014. márc. 9. 16:33
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
89%
Ha a kérdező férfi lenne, már mindenki tiszta nedves lenne, hogy jól van-e a szegény pára, hogy lehet ilyen csúnya, gonosz felesége?
2014. márc. 9. 17:27
 22/64 anonim ***** válasza:
88%
Undorító, érzéketlen alak a férjed. Sajnálom, hogy ilyen ember mellett kell élned és nincsenek szüleid akikre számíthatnál. Erőt kívánok neked!
2014. márc. 9. 17:27
 23/64 anonim ***** válasza:
8%

Este: nem lehetett telefonálni, mert már mindenki rég aludt.

Ilyen nincs... és?

2014. márc. 9. 17:50
 24/64 anonim ***** válasza:
15%
bocs, de ha roham után mentőt tudott hívni, akkor fel is tud öltözni és meg tudja mondani a mentősnek, hogy magával akarja vinni a táskáját. Mobilt visz, pénztárcát meg nem...
2014. márc. 9. 17:52
 25/64 anonim ***** válasza:
88%
Ja-ja! Kellett volna a kérdezőnek annyi lélekjelenlétének lennie két roham között, hogy összepakolja a bőröndöt, tegyen el magának pénzt, sőt, még gyorsan a férjének össze is kellett volna ütnie valami vacsorát, nehogy már éhesen feküdjön le az a szegény ember. :)
2014. márc. 9. 17:55
 26/64 anonim ***** válasza:
69%
Ha tudta...és nem dolgozott, vagy nem olyan munkahelye volt épp, h onnét nem engedték el, h érted menjen, bár azért ilyen meló hely is kevés van...ahol ennyit ne értenének meg...akkor igen is teljesen jogosan akadtál ki. Én mondjuk még, ha helyedbe lettem volna fel is hívtam volna, hátha felvenni felvette volna a telt..., de már alapból azon is kiakadtam volna, h magától nem jutott eszébe másnap bemenni hozzád reggel, elvégre gondolom tudta, h hogy kerültél be. Szomorú, de szerintem elege van az egészből, h gondod van, és le óhajtotta szarni. Én még elgondolkoznék váláson is, ha ezeken a dolgain nem hajlandó változtatni.
2014. márc. 9. 18:05
 27/64 anonim ***** válasza:
82%
Őszinte részvétem az érzéketlen férjed miatt, de ahogy ezt korábban írták, muszáj neki egyértelmű utasításokat adnod, ha még valaha zöldágra akarsz vele vergődni. Éjszaka nyilván nem kell egy kórházba sem pénz, sem utcai ruha. Sms helyett, ha jobban érezted magad, kimész a kórteremből és felhívod. Másnap felhívhattad volna, és közölhetted volna, szívem ekkor meg ekkor kiengednek. Te meg értem jössz és egy szatyorba berakod nekem ezt meg ezt a ruhámat, hogy felöltözhessek. Vagy legrosszabb esetben hívál volna taxit és az uracskád meg szépen kifizette volna, ha már ilyen lusta.
2014. márc. 9. 18:57
 28/64 anonim ***** válasza:
8%

"nem jött be, hogy tudta, hogy nincs pénzem/kajám/poharam/utcai ruhám("otthoni ruhába" vittek be)."

Hát ez szívszaggató. Kabát nélkül, cipő nélkül, mezítláb, otthoni játszósruhában gyalogoltál több km-t? Szegényke, se egy rokonod, senki, aki bevitte volna ezeket a holmikat? Hihető történet.

2014. márc. 9. 19:18
 29/64 anonim ***** válasza:
84%
27esnek: tudta a férje, h benn van...ne, h már még egy epilepszia roham után még a kérdező legyen leleményes vele szembe...a férjének magától kellett volna már alapból is utána vinnie a cuccait, és ha nem dolgozott korán reggel be kellett volna tolnia a képét! Itt egyesek egyáltalán tisztában vannak az epilepsziával, akik ilyeneket képesek írni? Komolyan mondom felháborító!
2014. márc. 9. 19:23
 30/64 anonim ***** válasza:
27%

Az hagyján, 28-as, de még akkor se jutott eszébe telefonálni a férjének, hogy jöjjön érte, amikor kint állt a kórház előtt, és látta, hogy bezony nincs ott.

Á, tudom, biztos délelőtt 10-kor is mindenki aludt az utcán!

2014. márc. 9. 19:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!