Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jogos vagy feleség hiszti?
Kiakadtam a férjemre, szerinte oknélkül. Szerintetek kinek van igaza?
Kórházba kerültem (súlyos beteg vagyok, kb. évente 1-szer, 2-szer kórházba kerülök).
Este kerültem be, nagyon egyedül éreztem magam és sms-eket írtam neki este, erre nem válaszolt, egyikre sem.
Reggel vártam (mivel hazamengedtek,ő ezt tudta), nem jött be értem, ezért 10-kor hazagyalogoltam (több km-t). Ráadásul úgy nem jött be, hogy tudta, hogy nincs pénzem/kajám/poharam/utcai ruhám ("otthoni ruhába" vittek be).
Kiakadtam és kiosztottam, mivel úgy gondolom, hogy azért nem csinálta ezeket meg, mert számítógépes játkozott (játékfüggő). Jogos? Amúgy csak 4 éve vagyunk még házasok.
Mi a francot csináljak?
Este: nem lehetett telefonálni, mert már mindenki rég aludt.
Ilyen nincs... és?
"nem jött be, hogy tudta, hogy nincs pénzem/kajám/poharam/utcai ruhám("otthoni ruhába" vittek be)."
Hát ez szívszaggató. Kabát nélkül, cipő nélkül, mezítláb, otthoni játszósruhában gyalogoltál több km-t? Szegényke, se egy rokonod, senki, aki bevitte volna ezeket a holmikat? Hihető történet.
Az hagyján, 28-as, de még akkor se jutott eszébe telefonálni a férjének, hogy jöjjön érte, amikor kint állt a kórház előtt, és látta, hogy bezony nincs ott.
Á, tudom, biztos délelőtt 10-kor is mindenki aludt az utcán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!