Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jogos vagy feleség hiszti?
Kiakadtam a férjemre, szerinte oknélkül. Szerintetek kinek van igaza?
Kórházba kerültem (súlyos beteg vagyok, kb. évente 1-szer, 2-szer kórházba kerülök).
Este kerültem be, nagyon egyedül éreztem magam és sms-eket írtam neki este, erre nem válaszolt, egyikre sem.
Reggel vártam (mivel hazamengedtek,ő ezt tudta), nem jött be értem, ezért 10-kor hazagyalogoltam (több km-t). Ráadásul úgy nem jött be, hogy tudta, hogy nincs pénzem/kajám/poharam/utcai ruhám ("otthoni ruhába" vittek be).
Kiakadtam és kiosztottam, mivel úgy gondolom, hogy azért nem csinálta ezeket meg, mert számítógépes játkozott (játékfüggő). Jogos? Amúgy csak 4 éve vagyunk még házasok.
Mi a francot csináljak?
30as: ez most komoly? Tudod miből áll egy epilepszia roham??? Látom nálad nyúl viszi a vadászpuskát!!! :D
A férjének miért is nem jutott eszébe, ha mást nem is legalább felhívni a kérdezőt, h na mi újság?
30as: de egyébként totál igazad van, hibáztass egy igen súlyos beteg embert, aki épp túl esett egy rohamon, és bár szerencsésen megúszta, de még se volt annyi esze, h ráparancsoljon keményebben a férjére. Totál érthetetlen, h vajon miért tett így...és csak is a kérdező, beteg ember tehet mindenről, hagy eméssze még a bűn tudat is, h a szegény, egészséges férje leszarta, ő meg milyen egy rosszindulatú ember volt, h várni merte a gondoskodását, tőrődését! Ha pedig csak viccnek szántad, akkor rossz vicc...ugyanis ártasz vele a beteg, kérdezőnek.
Egyébként majd, ha lesz időm sajnálom a férjét...szegénykének marha nagy ügy lett volna kitalálnia, h asszony kórházba van minden nélkül, talán otthon ülés helyett szüksége lehet vmire!
Mit akartam én parancsoltatni a férjére?
Előző, te tényleg nem tudsz olvasni... vagy azt hiszed, ide csak egy ember ír rajtad kívül?
A kérdező beteg, ezt nem vonta kétségbe senki, viszont nem kötelező a betegséget arra felhasználni, hogy a másikat átkozni lehessen a neten.
A férj se egy főnyeremény, de szerintem jól összeillenek.
El se olvastam a válaszokat.
A férjed egy felelőtlen, nem törődöm, lusta alak.
Ne haragudj de én már kitettem volna a szűrét.
Mi van ha hazafele a kórházból ismét rosszul leszel? Kit érdekel mert ő álmos és alszik?
Na tudod mit. Ha a férjed, ha szeret, ha fontos vagy neki, akkor igen is ennyit megtehet érted. Na nehogy már a házastársak se figyeljenek még ennyire se egymásra. Mik vagytok ti? Lakótársak? Idegenek? Ha neki lenne valami problémája akkor persze elvárná hogy te mellette legyél.
Lesz még rád szüksége neki is. Majd mond te is hogy bocs, álmos vagy.
Ha ő megteheti akkor te is.
Én megmondanám neki, hogy emberelje meg magát, vagy kereshet más balekot. Ha megbeszélni nem lehet vele. Lefogadom hogy ez élet más területein is ilyen felelőtlen, csak talán még neked se tűnt fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!