Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek kiakasztom ezzel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kiakasztom ezzel a ferjem? Ugy erzem ronda vagyok kover nagyseggu pefig minden nap sportolok es ma egesz nap sirok a ferjemnek hogy igy nem tudok elni es biztos nem tetszem neki megakarok halni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2014. márc. 2. 15:16
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

167/56 vagy?

Akkor azonnal pszichológus.

2014. márc. 3. 03:30
 32/42 anonim ***** válasza:

Ez már tényleg beteges, mindenképpen pszichológushoz kellene fordulnod, nagyon sürgősen.

Lelkileg iszonyatosan labilis vagy, ami nem túl szerencsés.

Öngyilkosság?? Jézusom!

Szedd össze magad, ne tegyél butaságot, mert nagyon megbánhatod.

Biztos vagyok benne, hogy szeret téged a férjed, csak könyörgöm ne add fel ilyen hamar a dolgokat, hanem küzdj.

Ha látja rajtad a férjed, hogy akarod a változást, akkor biztos vagyok benne, hogy mindenben melletted fog állni és segíteni fog neked, hogy meggyógyulj.

Nem az alakoddal van a baj, hanem sajnos a fejeddel.

2014. márc. 3. 07:55
 33/42 anonim ***** válasza:
Ha egyik pszichológus nem jött be, akkor keresgélj tovább, még rengeteg van az országba, de ne legyél annyira gyenge, hogy ezzel a problémával nem is próbálsz megküzdeni és megoldani.
2014. márc. 3. 07:57
 34/42 anonim ***** válasza:
emberek , nem pszichológus kell neki, hanem PSZICHIÀTER!!!!!!
2014. márc. 3. 08:42
 35/42 A kérdező kommentje:
Voltam pszichiaternel aki elkuldott pszichologushoz meg irt gyogyszert is de mondom nem hasznalat. Amugy a pszichologuscsak azt tudta szajkozni hogy fogadjam el magam de o is elismerte hogy nagy seggem van
2014. márc. 3. 10:55
 36/42 anonim ***** válasza:

1: kit érdekel a külsőség ha már van férjed és neki így tetszel? idegeneket le kell szarni

2: ha nagy a segged akkor dolgozd le, ne nyavalyogj mint egy akaratgyenge picsuka, olyan nincs hogy nem lehet

3: ha valaki tényleg meg akarja ölni magát az elsőre is sikerül, te csak figyelmet akarsz

4: ezekből következtetve fogd be inkább a szád, mert egyrészt kevés a tiszta levegő és hülyébe kár, másrészt lehet megindulni guggolni hogy a szerinted nagy feneked ( amiről azt mondják nagy kufferba jó pakolni) ledolgozd.

2014. márc. 3. 11:55
 37/42 anonim ***** válasza:
30: nem látom, nem tapasztalom, mert egészséges önértékeléssel bíró intelligens ember vagyok, akit nem a külsőségek foglalkoztatnak, hanem a fontosabb értékek. Nyilván odafigyelek magamra egészséges kereteken belül. Sportolok, szép ruhákban járok, mert igényem van rá, de nem nézegetem nagyítóval se a seggem, se a narancsbőröm, se a csípőcsontom arányát a vállamhoz képest. Tükörbenézek, és elfogadom amit látok, sőt, elégedett is vagyok vele. És nem érdekel, hogy nem 90-60-90-es méretem van, mert nem úgy születtem, és ez van. A magasságunk megegyezik egyébként, de a súlyom kevesebb. Más véznának tart, de lepereg rólam, pontosan azért, mert elégedett vagyok önmagammal, és nem az alapján próbálok élni, ahogy a sok unintelligens szerint kellene.
2014. márc. 3. 18:49
 38/42 anonim ***** válasza:
37 vagyok. Ja, és kicsi a mellem. Konkrétan deszka vagyok. Még az A kosár is nagy rám. Most sírjak ezért minden nap? Attól jobb lesz, megnő? Sokra nem mennék vele, max. annyira, hogy agyára mennék a környezetemnek, és egyedül maradnék, majd az egyedüli társaságom a két szúnyogcsípés méretű mellem lenne. Köszi, inkább élvezem az életet kiegyensúlyozottan, kicsi mellekkel, boldogan.
2014. márc. 3. 18:51
 39/42 anonim ***** válasza:
durva testképzavarod van+
2014. márc. 4. 08:27
 40/42 anonim ***** válasza:
Bárcsak nekem sírnál!
2014. márc. 5. 14:34
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!