Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kiakasztom ezzel a ferjem? Ugy erzem ronda vagyok kover nagyseggu pefig minden nap sportolok es ma egesz nap sirok a ferjemnek hogy igy nem tudok elni es biztos nem tetszem neki megakarok halni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2014. márc. 2. 15:16
21/42 anonim válasza:
167 cm 56 kg?????? kövér????? beszélgess el egy pszichiáterrel, mert itt gondok vannak. És ezt addig tedd meg amíg a férjed be nem sokall! És nem a testedtől, hanem a lelki betegségedtől!
22/42 anonim válasza:
Te nagyon beteg vagy....
Pszichológus, de baromi gyorsan.
23/42 A kérdező kommentje:
De ertitek hogy nem a kg a baj hanem az alkat? Hatalmas fenek kis derekhoz. Nem illik a nagy segg az alakomhoz es elront mindent ferjem most merges nagyon meg akarok halni csak felek nem sikerul mert mar 2 x probalkoztam gyogyszerrel de nem sikerult
2014. márc. 2. 22:40
24/42 anonim válasza:
Na figyelj. Ha sporttal nem alakul a hátsód akkor az olyan marad. Neked baj van a fejedben. Ha a férjed téged vett el, az azért történt, mert téged szeret a fenekeddel együtt. De ha nem mész el egy pszichiáterhez, hogy kiverd ezt a baromságot a fejedből, akkor garantáltan nem lesz sokáig férjed.
25/42 A kérdező kommentje:
A ferjem azert vett el engem mert en total bele voltam zugva akkor is es ezt szerette meg bennem hogy odavagyok erte mondta hogy azt szereti bennem a legjobban hogy milyen ragaszkodos vagyok
2014. márc. 2. 22:46
26/42 anonim válasza:
Ez nem jelenti azt, hogy a feneked nem szereti.
27/42 anonim válasza:
Ez a kérdés vagy kamu, és uszítás, vagy tényleg ennyire ... vagy!
Annyit mondok, ha nem mész egy pszichológushoz, akkor a fejedben lévő problémák miatt leszel elvált, nem pedig a hátsóddal (nem)lévők miatt.
28/42 A kérdező kommentje:
Én voltam mar de nem hatott a gyogyszer es bunkok az asszisztensek
2014. márc. 2. 23:23
29/42 anonim válasza:
Ilyenkor elgondolkodom, hogy vajon szüksége van-e a világnak ilyen emberekre. Nyilván nem az alkatod milyenségére célzom ezzel, hanem az értelmi, szellemi szintedre.
30/42 A kérdező kommentje:
És te azt nem látod nem tapasztalod hogy minden a kulsosegekrol szol a mai vilagban?
2014. márc. 3. 01:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!