Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiszer vagytok együtt?

Csak a szükséges mértékben. Előtte is, majd utána gyakrabban. Kivételesen.
Főleg úgy.

24 éves kapcsolat 48+ vagyunk.
Ez nagyban függ attól, hogy mennyire vagyunk leterhelve fizikálisan és amint ágyba kerülünk valaki azonnal alszik.
Azt tudom mondani, hogy kb heti 1-2 alkalommal van szex, néha fél óra, néha 10 perc. Felváltva kezdeményezünk, a legjobb alkalom ha van közös zuhanyzás.

2 vagyok Férfi.
Férfi vagy Nő vagy?
Milyen fizikális állapotban vagytok?

Megkérdezted a feleséged, miért van ez így? Ha igen mit válaszolt?
Konkrét megcsalás már megtörtént?
Azt játszd le a fejedben, ha megcsalod, el tudod képzelni nélküle az életed, ha kiderül?

4. Ffi, remek a kondicionális állapotunk, heti 3-4 edzés, egészséges étkezés, káros szenvedélyektől mentes életet élünk.
7. Értem a véleményed, de nem helytálló. Nem ismersz, nem tudod miken mentem keresztül, mit teszek le az asztalra a mai napig, ki a feleségem, hogyan áll hozzám.
A szeretet mindenkinek mást jelent, nekem azt hogy azt csinálok amit a másik szeret, a kedvében járok, tehát adok. Akkor jó amikor két ilyen ember alkot egy párt. Nálunk ez nem sikerült. Ha már a szeretőzést említetted, minden lelkiismeret furdalás nélkül megtennném, és most nem a krvázásra gondoltam. Mivel óriási űr van a lelkemben, így nem is a szex, hanem az érzelmi odafigyelés, a törődés hiányzik. A szex nagyon jó indikátor erre. Sajnos. Azt sem tudhatod, hogy a rengeteg érzelmi nélkülözés milyen károkat okozott bennem, azok milyen gondolatokat szültek. Végtelenül türelmes, odaadó ember vagyok, és ez elképesztően rossz tulajdonság kombó. Szumma, semmit sem tudsz a történetről, a szereplőkről, nem a te hibád, én nem írtam le.

8. Nem is kell, hogy bármit tudjak rólad, vagy a partneredről, hála istennek hogy nem ismerlek. Tisztességes az biztos nem vagy, ez egyértelmű. Több infó nem is kell.
Az ilyen hulladékok mint te szimplán csak kifogásokat gyártotok az aljas viselkedésetekre.
Ha a házasság nem működik, arra a válás a megoldás! nem félrejárkálni. Ilyesmit csak lelketlen, gyáva és gerinctelen emberek csinálnak, akik nem csak hogy semmi érzelmet nem táplálnak a párjuk iránt, de még emberként sem tisztelik. Ennyi.
További jó kifogások keresését neked. Ettől biztos jobban alszol.

Hetente 4-5x, mikor hogy, de szerencsére mindig is így volt, amióta együtt vagyunk.
Nagyjából egyezik a libidónk is, szóval az sem probléma, hogy egyikünk napi három, másikunk meg havi három :)
Különben is, élvezzük ki, amíg tudjuk és működnek a dolgok "odalenn".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!