Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyiszer vagytok együtt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyiszer vagytok együtt?

Figyelt kérdés
40 feletti házaspárokhoz szól a kérdésem. Most tegyük félre a sztereotípiákat, az általánosítgatást. Normál házasság, nem elhanyagolt felek. Egy héten vagy hónapban hányszor van szex nálatok? Hogyan kezdődik? Van-e külön ráhangoló pávatánc? Egy aktus mennyi ideig tart? Mindig szex a vége a dolognak vagy csak simogatás, ölelkezés? Azért van szex mert akarjátok, vagy az egyik fél csak beadja a derekát hogy elkerülje a problémát?

ma 14:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Csak a szükséges mértékben. Előtte is, majd utána gyakrabban. Kivételesen.

Főleg úgy.

ma 14:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

24 éves kapcsolat 48+ vagyunk.

Ez nagyban függ attól, hogy mennyire vagyunk leterhelve fizikálisan és amint ágyba kerülünk valaki azonnal alszik.

Azt tudom mondani, hogy kb heti 1-2 alkalommal van szex, néha fél óra, néha 10 perc. Felváltva kezdeményezünk, a legjobb alkalom ha van közös zuhanyzás.

ma 14:44
 3/7 A kérdező kommentje:
2. Az jó! Én azért kérdezem mert nálunk csak simogatás van, onnan nem lehet szexelni. Sőt, szexelni sosem lehet. 24 éves házasság. Nálam ez már kezd válóok lenni, ugyanis ez maximális önzőség. Én mindenben helyt állok, sajnos a libidóm is magas még. Utoljára szeptemberben volt szex. Sajnos már elkezdtem ismerkedni.
ma 14:50
 4/7 anonim ***** válasza:

2 vagyok Férfi.

Férfi vagy Nő vagy?

Milyen fizikális állapotban vagytok?

ma 15:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Megkérdezted a feleséged, miért van ez így? Ha igen mit válaszolt?

Konkrét megcsalás már megtörtént?

Azt játszd le a fejedben, ha megcsalod, el tudod képzelni nélküle az életed, ha kiderül?

ma 15:26
 6/7 anonim ***** válasza:
5 ös vagyok Bocsánat, csak a kérdésre nem válaszoltam. 52/Nő vagyok, kb heti egy van, én többet is szeretnék, de így is jó. Voltak évek, hogy nem voltunk együtt, nálunk is volt intimitás de szex nem, rendbehoztuk, 32 évházasság.
ma 15:28
 7/7 anonim ***** válasza:
3. Ha válóok akkor válj el. Miért kell gyávának lenni, gerinctelennek lenni és a háta mögött félremenni? Az, hogy nincs szex, nem indok arra, hogy emberileg megalázd a másikat akit valaha szerettél.
ma 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!