Mennyiszer fordul elő egy családban, hogy mindenki együtt van huzamosabb ideig (3+ napig) és mindenki jól érzi magát?
- Egy évben mennyi ilyen alkalom volt a családodban?
- Mennyi olyan alkalom volt, hogy valaki megszervezett valamit, de a többieknek közbe jöttek egyéb programjai?
- Mennyi olyan alkalom volt, amikor valaki szervezkedett, de valakinek kifogása volt a program ellen?
- Mennyi volt ebből a Húsvét / Karácsony / Hanuka / stb ünnep, amikor az ért tudtál együtt lenni a családdal, mert közösen ünnepeltetek?
Három darab számot kérek.
Legalább 3, egymást követő nap számít csak, egy-egy délutáni, egy-egy napi program nem számít!
Szerintem nagyon kevés választ fogsz kapni, mivel
1. Amíg a gyerekek kicsik, mindig együtt van a család
2. Amikor felnőnek és saját családjuk lesz, a legtöbben már csak egy-egy napra, esetleg hétvégére járnak haza családostul.
Szóval szerintem kevés olyan embert fogsz találni, aki szervezett valaha ilyen összejövetelt...
"Lady Lavender"
Sajnos, nem tudom követni. Kifejtenéd bővebben, hogy mi a normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!