Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiszer vagytok együtt?

22 év után két gyerek mellett gyakorlatilag havi 1-re redukálódott pár év alatt, azután egyszer csak 6 hónapig nem volt hajlandó semmire a "kedves" feleségem. Hosszas herce-hurca, párterápia után kibukott belőle, hogy nem akar velem tovább együtt élni. Én is szeretőt akartam tartani, ahogy te, de nem jött össze. Elváltunk.
Jelenleg az új párommal hetente együtt vagyunk, van, hogy többször. De nem is ez a legfontosabb, hanem a megbecsültség érzése.

2 vagyok.....
Nagyon sok függ attól, hogy milyen munkát végeztek és hagytok-e időt magatokra vagy csak a munkának éltek. Nekem elég stresszes munkaköröm van, sokszor olyan szinten központosítok a határidőkre és a feladataimra, hogy alapvető dolgokról megfeledkezem, nem a szexen járnak a gondolataim. Volt ebből vita közöttünk és annyit kértem a páromtól, hogy segítsen át ezen időszakon és utána mindent bepótolunk, sokkal kezdeményezőbb leszek. Ugyanezt ő is elvárja tőlem, nála is van olyan időszak amikor jobb egyedül hagyni mert fáj a feje és sorolhatnám. A lényeg, hogy ezt valahogy úgy kommunikáld a másik fél felé, hogy ne legyen sértődés.
A bátyám már 2 váláson van túl, mindkét válást az exei kezdeményezték mondván kihűlt a kapcsolat és nem kívánják egymást. Nos az egyik ex 3-4 hónapig nem feküdt le vele, majd elmentek gyógyfürdőbe és kitalálta milyen izgalmas lenne a vízbe kefélni egyet és bátyám leállította. Mikor kijöttek a medencéből és bementek az öltöző kabinba, akkor kezdeményezett és mondta hogy végre megrakja mint a tüzet, de akkor már nem volt "izgi'. Az egyik fél kezdeményez a másik fél leállítja,majd amikor fél után úgy dönt, hogy éppen dughatnéka van akkor a másik fél nem mondhat nemet. Ez tipikusan az a viselkedés amikor azt érezteted a másik féllel, hogy nem vagytok azonos szinten, hogy akkor lesz szex ha ő éppen úgy dönt. Ha az én partnerem nem kezdeményezne felém már rég nem lennék mellette, számomra nagyon fontos, hogy kimutassa felém, hogy kíván. Ha ezt nem tenné, akkor rövid időn belül mást keresnék és nem húznám az időt feleslegesen.

2 vagyok
Elbúcsúznék békességben és nem néznék vissza. Biztosan meg van az oka, hogy így viselkedik, ha nem őszinte veled akkor nem is tisztel igazán. Nem vagyok híve a megcsalásnak, ha van rendes állásod és kereseted akkor tudsz meg tudod teremteni magadnak a normális lakhatás feltételeit és lehetőséget teremtesz arra, hogy találj egy megfelelő partnert és aki értékeli mindazt amit önként nyújtasz számára. Aki éli a maga kényelmes életét melletted mindenféle viszonzás nélkül az mondhatni kihasznál. Valószínűleg azért nm válik el tőled, mert tisztában van vele, hogy az élete negatív irányba változna az osztozkodással és nem tudná fenntartani a korábbi életvitelét.

20# 15# vagyok
Azért ez így más, viszont akkor ha jól értem nálatok a kommunikáció is nulla. Te nem mondod el neki, hogy frusztrált vagy és értéktelennek érzed magad, Ő pedig nem mondja el mitől vált aszexuálissá? Pedig a közvélekedéssel ellentétben az sem önmagától szokott lenni, egy amúgy egészséges nőnél, hanem kiváltja valami. Erről nem mondott semmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!