Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyiszer vagytok együtt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyiszer vagytok együtt?

Figyelt kérdés
40 feletti házaspárokhoz szól a kérdésem. Most tegyük félre a sztereotípiákat, az általánosítgatást. Normál házasság, nem elhanyagolt felek. Egy héten vagy hónapban hányszor van szex nálatok? Hogyan kezdődik? Van-e külön ráhangoló pávatánc? Egy aktus mennyi ideig tart? Mindig szex a vége a dolognak vagy csak simogatás, ölelkezés? Azért van szex mert akarjátok, vagy az egyik fél csak beadja a derekát hogy elkerülje a problémát?

febr. 4. 14:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

20. Sokszor nem olyan bonyolult ám ez. Van olyan, hogy egyszerűen megunja egyik a másikat, és -a közvélekedéssel ellentétben- a feleség esetében is előfordul, sőt. Megunja a férj testét, megunja a látványát, más férfira vágyik, és egyre inkább megerőltetővé válik minden testi érintkezés a másikkal.

Aztán válás után levadásznak egy szimpatikus férfit és -már bocsássanak meg az érzékeny lelkű olvasók a hasonlatért, de - újra úgy qrnak mint a nyulak. Nincs sok köze ennek a stresszhez, lelki állapothoz. A jót is meg lehet szokni, aztán már más kell, a még jobb kell.

Jellemtelen dolognak tartom ezt, de vannak ilyen önző emberek, a volt feleségem is ilyen. Már a második férfival kísérletezik amióta elvált tőlem, de még mindig nem sikerült az alkímia. Nem lenne ezzel bajom, de a gyerekeink már lassan megbolondulnak.

febr. 6. 06:20
 22/25 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem lehet hogy épp ez a sok edzés csökkenti le a libidótokat?

Amikor komolyabban edzettünk (félmaratonra készültünk vagy egy komolyabb túrára) akkor nálunk sem volt központban a szex. Nem mondom, hogy sose volt, de gyakran kimaradt hetekig. Ha túl sok dopamint kapsz a mozgásból és közben még fizikailag le is fáradsz, minden másnap, emellett még dolgozni kell meg aludni, 40 fölött már nem 20 éves vagy... nem lesz egyszerűen motiváció a szexre.

Sztem túlzásba viszitek, heti 1-2 edzés bőven elég ebben a korban már, mármint gondolom nem versenysportolók vagytok szóval semmi értelme

febr. 6. 16:15
 23/25 A kérdező kommentje:
22. Nekem inkább megdobja a libidóm! Majd beszélek vele egy komolyat, tisztázza le hogy mi miért van, mi a célja, mi a terve a jövőre.
febr. 6. 21:35
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Az en ferjem 55 eves, en 35 vagyok.

Hat a ferjemnek kb tobbszor van kedve mint nekem… a nok sajnos hamarabb oregednek ebben is… ugy ertem egy 55 eves ferfi meg akar szexelni hetente akar ketszer is, de egy 55 eves nonek mar nincsen annyira igenye ra.

febr. 15. 12:06
 25/25 A kérdező kommentje:

24. Igen, csak ugye minden média azt tolja, hogy a férfiak 40 felett impotensek lesznek, hogy a 40-50-es nők szexuális étvágya mértéktelen. Én ennek pont az ellenkezőjét tapasztalom. A csapattársaim egytől egyig arra panaszkodnak hogy nincs otthon szex. Egyáltalán.

Amit még észrevettem, lehet hogy hullámokat korbácsolok, de leírom. Az ismerettségi köröm, baráti társaságom zöme diplomás, jól szituált, magasan képzett ember, intelligensek, egyáltalán nem szélhámosok. Aztán pont az van, hogy az ilyen férjeket teszik a sor végére. Minden megvan, kényelmes élet, biztonság, igényes férj, igényes élet. Ellenben se romantika, se szex, se testiség. Tényleg csak kutatom az okokat, de nem az van hogy az ilyen férfiak mellett egy nő élete a totális nihilbe, unalomba fullad? Egyszerűen aki jó, kiszámítható, biztonságot ad, ott a nőnek az ég világon semmit sem kell tennie a párkapcsolatba, hisz megvan a csomag.

Az olyan házasságokban ahol a férj kiszámíthatatlan, nem teszi bele magát a dologba, ott meg olyan szinten tepernek a feleségek, hogy füstöl. Csak hogy egy jó szót kapjanak, bármit megtesznek!

Sajnos aki melózik egy házasságban a házasságért, aki aktívabb ebben, az lesz a vesztes. Mindegy hogy nő vagy férfi.

febr. 15. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!