Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a felesége leszek akkor a hitelek azok már az én hiteleim is lesznek? És érinthetik majd az én dolgaimat is?
Figyelt kérdés
Párommal évek óta együtt vagyunk. Nekem nincs semmiféle hitelem, viszont van egy házam.Neki viszont van hitel és az apjával van egy közös házuk ahol az apja baromi sok tartozást, hitelt felhalmozott.
Szoval igazaból szinte az összes az apjáé. De a páromé is a ház. És az ő része még nincs kifizetve. Szoval érdekelne, hogyha elvesz feleségül, akkor a hitelek engem is érintenek? És terhelhetik az én házamat is?
ma 15:18
1/4 anonim válasza:
Csak a házasság utáni vagyon/hitel számít. Ami előtte volt, ahhoz semmi közöd
2/4 anonim válasza:
Mi ezért nem házasodtunk össze (2 gyerek, 15 éve együtt) van egy ilyen zűrös 5 tulajos ingatlan a családban. Eladni nem lehet, mert ketten nem egyeznek bele, kifizetni nem akar senki senkit, folyton behajtás alatt van, aztán aki benne lakik időről-időre rendezi. Nem mertem így hozzá menni. Ugyanez, hogy szülők, testvérek folyton zűrbe keverik a házat és a párom is tulaj.
3/4 anonim válasza:
Úgy rémlik, hogy a házasság utáni hitel, vagyon számít, de azért kérdezz meg egy ügyvédet!
4/4 anonim válasza:
Az ilyen hitelfanatikusok sosem állnak le, úgyis felszed még rá valamit, házasság után is, ha adnak. Én nem kockáztatnék, egyébként kapcsolatot, családot sem terveznék ilyen emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!