Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kiakasztom ezzel a ferjem? Ugy erzem ronda
vagyok kover nagyseggu pefig minden nap sportolok es ma
egesz nap sirok a ferjemnek hogy igy nem tudok elni es
biztos nem tetszem neki megakarok halni. Mit tegyek?
Az ilyen not el kell kerulni!
2014. márc. 2. 16:18
Ó Istenem!
Kedves hölgy, bárcsak nekem sírna egy ilyen nő, mint amilyen te vagy, már is térdelnék előtte. Irigylem a férjed.
Nekem senki nem sír.
2014. márc. 2. 16:19
Le kell vállni anyuciról meg kicsit adni magadra ha már tököd van és akkor majd sír ;)
2014. márc. 2. 16:26
Nem csak kiakasztod a férjed, de ki is ábrándítod! Ez így nem normális. Keress fel egy pszichiátert. Rád fér.
2014. márc. 2. 16:38
Engem hosszútávon kiakasztana, elhagynálak, ha nem lennél hajlandó orvos segítségét kérni, mert beteg vagy, pszichiátriai eset. És az rosszabb, mint az, ha valaki kövér. Egy kövér emberrel még lehet együtt élni, egy hozzád hasonló pszichés beteggel viszont én nem tudnék, nem vagyok elég toleráns hozzá.
2014. márc. 2. 16:51
Es akkor mi van, ha nagy a segged?
Azt hiszed, csak a vekony es kicsi a szexi?
Ja, a tinifiuk kozott. Az erett felnott ferfiak jobban szeretik a noies noket, nem a sovanyokat ;D
2014. márc. 2. 17:05
Nekem is nagy a hátsóm, és ki vagyok vele békülve.
Nem tudom miért kell ennyire belebetegedni a husiba és a testsúlyba... Szerintem nem az zavarja a férjed hogy jó kis párnás vagy (sőt elég sokan erre gerjednek) hanem hogy nem tudod elfogadni magad és bőgsz emiatt. Mint egy ötéves.
Javaslok pszichológust, de komolyan.
2014. márc. 2. 17:46
"ronda vagyok kover nagyseggu.....megakarok halni. Mit tegyek?"
Hát fogyjál le, mert a "nagy segged" nem fog beférni a koporsóba!!!
2014. márc. 2. 18:02
Tölts fel fotót ide és megmondjuk, hogy valóban ronda vagy-e.
2014. márc. 2. 19:46
20/42 A kérdező kommentje:
Igazabol ahhoz kepest vqgyok ronda amilyen szeretnek lenni. Es nem segit a fogyokura mert 48 kilosan is nagy seggem volt. 167 cm vagyok es 56 kg de a seggem nagy az alkatomhoz . Nagyon vekony a derekam es nagy a fenekem . S minden nap aerobikozom. Az edzo is azt mondta egyebkent ez genetikai dolog hogy nagy . Típus ertitek. Ruhakat probalgatok es sirva fakadok, tudjatok milyen az mikor elorol atzt mondjatok egy ruhara hogy huha ez tuti mintha rad ontottek volna megfordulsz es dudorodik a segged!! Szeretnek olyan lenni mint a modellek vagy rubint reka vagy egy atlagos alkatu vekony lany akinek vekony a laba a feneke pici. Es a ferjemnek felek emiatt nem felelek meg kulere mert olyan a munkaja hogy jobbnal jbb fiatal pipik teszk az agyukat neki.
További kérdések: