Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Párommal néhány éve vagyunk együtt, Ő vidéken lakik, én Pesten és már mindketten dolgozunk. Tervezgetjük az összeköltözést... Viszont sajnos nem egyeznek az igényeink. Ő vidéken szeretne maradni és azt szeretné, ha én költöznék oda hozzá. DE én nem szeretnék vidékre költözni, mert munka lehetőség sincs annyi. Erről már többször beszéltünk, de nem jutottunk közös nevezőre. Sajnos csak 2 hetente tudunk egy közös hétvégét együtt tölteni. Azt látom, hogy nem igazán akar elszakadni a szülővárosától és a szüleitől. Sokszor van az, ha náluk vagyunk, akkor sem tudunk kettesben lenni, mert a szülők mindig szerveznek nekünk programot. Én már szeretnék vele egy közös fészket. Miért nem tud néha a szüleinek nemet mondani, hogy kettesben is tudjunk lenni? Mi a véleményetek erről? Mit tennétek a helyemben? Így van esély egy hosszabb távú kapcsolatra?

Eljegyzés még nem volt, de azt mondta, majd szeretne eljegyezni valamikor a jövőben.

2014. febr. 14. 14:01
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Pest melletti kisvárosban nem gondolkodtok?

Nálunk ez lett a megoldás,Pesten dolgozunk,de 30 km-re kintebb élünk,én nem voltam hajlandó Pestre beköltözni(bár párom sem pesti,de neki jó lett volna a panel,meló mindenképp Pesthez köt).

így mindkettőnknek tökéletes.

2014. febr. 14. 14:07
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Miért akartok eljegyzést, amikor egy ennyire FONTOS kérdésben nem tudtok megegyezni?

Ha az nem megoldható, hogy Pest és a szülővárosa között félúton, akkor:

1. vagy valamelyikőtök feladja az igényeit

2. vagy távkapcsolatban éltek

3. vagy búcsút intetek egymásnak.

2014. febr. 14. 14:07
 3/25 A kérdező kommentje:
Ezt már én is felvetettem neki, hogy nem muszáj Pest, hanem lehet valahol Pest megyében is. De Ő mindenképpen a szülőhelyén akar maradni, én meg nem akarok odaköltözni.
2014. febr. 14. 14:08
 4/25 A kérdező kommentje:
Kedves 2-es hát pont ez az, hogy az idők végezetéig sem lehet távkapcsolatban élni. Miért nem érti meg az én szempontomat is, hogy én abban a kis faluban nem kapnék munkát.
2014. febr. 14. 14:09
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Valamelyikőtöknek engednie kell majd a költözést illetőleg. Kérdés melyikőtök mit dolgozik. Ő vajon könnyebben találna munkát Budapesten? Láthatóan nagyon kötődik a szüleihez, de szerintem vidéken valahogy erősebbek a családi kötelékek és ez természetes!
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Akkor vagy távkapcsolat, vagy szakítás. Más lehetőség nincs. Te sem akarsz a kapcsolatotok érdekében lemondani az álláspontodról, és ő sem. Nem erős a kapcsolatotok.

Erre teljesen felesleges eljegyzést meg házasságot tervezni. Hosszútávon csak elmarjátok egymást.

7/25 anonim ***** válasza:
93%

Hol él ő? (elég a megye és hogy falu vagy város)

Sajnos így nem lesz hosszú jövőtök,sajnos kifogtál egy anyuci kisfiát,akit nem tudsz kirobbantani a szülővárosából. Neki gondolom tökéletes lenne a szülei melletti ház.

(ismerős,az exem volt ilyen,mi azért mentünk szét,mert nem volt hajlandó költözni)

2014. febr. 14. 14:10
 8/25 A kérdező kommentje:
Igazából azt akarja, hogy a nagyszüleinél lakjunk én viszont kettesben szeretnék vele lakni.
2014. febr. 14. 14:12
 9/25 A kérdező kommentje:
Igazából kisváros.
2014. febr. 14. 14:13
 10/25 A kérdező kommentje:
Sajnos be kell látnom igazatok van elég sok mindenben. :(
2014. febr. 14. 14:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!