Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A házasság tényleg olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A házasság tényleg olyan rossz dolog főleg egy férfinak és menekülni kell tőle?

Figyelt kérdés

Csomószor lehet azt olvasni hallani főleg házas férfiaktól hogy a házasságtól menekülj, meg légy okos, meg okosan döntöttèl mert agglegény maradtál stb.

Aztán vannak ezek a poénok hogy az oltárnàl a férfi mutat ilyen HELP feliratot.... tudom ez vicc de minden viccnek van azért alapja...

ma 08:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
24%
A nőknek is rossz házasságban. Csak egyszer szabaduljak ki, sose lesz párkapcsolatom.
ma 08:53
 2/17 anonim ***** válasza:
57%
Sokan vannak akiknek minden más kéne csak az nem akit valasztott es a párja es mellette szenved miatta.
ma 08:55
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom miben mas egy hazassag gyerekekkel, mint egy 10-20 evig tarto elettarsi kapcsolat szinten gyerekekkel. Mintha a papir alairasa utan hirtelen elszarodna a tobbeves kapcsolat, ami addig jo volt. Ilyen a vilagon nincs.
ma 09:00
 4/17 anonim ***** válasza:
71%
Az egyedülálló, gyermektelen nőket mondják a legboldogabbnak, szóval a nőknek se a legjobb választás a házasság
ma 09:06
 5/17 anonim ***** válasza:

Sokaknak ez jelenti a biztonságot, ez adja meg a bélyeget arra, hogy igen igazán engem szeret.

Vannak akik úgy vannak vele, hogy jólvan persze miért ne...

Vagy ja jólvan akkor utána megnyugszik nem nyaggat tovább

Vagy vannak akik alapból ilyen beállítottságúak, ez amolyan rend, szóval minthogy kell 2 gyerek, ház, kert, kiskutyus, esküvő.

ma 09:11
 6/17 anonim ***** válasza:
68%
A házas férfiak tovább élnek. Gondolom nem a szenvedésük az oka.
ma 09:24
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt javarészt olyan férfiaktól hallottam, akik rommá csalták a feleségüket, és még nekik állt feljebb, hogy soha többet nem nősülnének. Nincs is azzal baj, ha valaki szeret jobbra balra fetrengeni, de az ilyen mi a francnak házasodott meg és panaszkodik, ha nem bír a lába közével?
ma 09:26
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Sztm az a baj, hogy sok olyan házasodik akiknek nem kéne.
ma 09:27
 9/17 anonim ***** válasza:
93%
Aki szenved és panaszkodik, annak nem fáj eléggé. Azért az ellátás és a fix puna maxi megéri neki, különben már elvált volna. A lehetőség mindenkinek adott.
ma 09:30
 10/17 A kérdező kommentje:

"A házas férfiak tovább élnek. Gondolom nem a szenvedésük az oka."

Nem azért mert jobban érzik magukat nem azért élnek tovább hanem azért mert általában a feleség ha baj van akkor elrángatja a férjét orvoshoz.. és időben észrevett betegség stb....

ma 09:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!