Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A házasság tényleg olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A házasság tényleg olyan rossz dolog főleg egy férfinak és menekülni kell tőle?

Figyelt kérdés

Csomószor lehet azt olvasni hallani főleg házas férfiaktól hogy a házasságtól menekülj, meg légy okos, meg okosan döntöttèl mert agglegény maradtál stb.

Aztán vannak ezek a poénok hogy az oltárnàl a férfi mutat ilyen HELP feliratot.... tudom ez vicc de minden viccnek van azért alapja...

ma 08:45
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
ma 09:38
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
És ez önmagában nem pozitívum? Vagy úgy gondolod, az asszony hivatalból kicsinálja - hisz a feleségnek az a dolga - aztán meggyógyíttatja?
ma 09:39
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azok a férfiak mondják ezt akik "beválasztottak". Ez sok férfival megtörténik, mert csak a külsőt nézik. Tehát ezen férfiak számára ez valós tapasztalat lehet, nem csak vicc.
ma 10:01
 14/17 anonim ***** válasza:
60%

Főleg a férfiaknak jó dolog. Megnöveli a túlélési esélyeidet bizonyos esetekben (pl rákosként semmi sem növeli meg úgy a túlélési esélyeidet férfiként, mint az, hogy van egy feleséged aki a gondodat viseli, és leveszi a terheket a válladról

[link] )

És hosszabbít az életeden, plusz javít az életminőségeden is. (kevesebb a depressziós, szenvedélybeteg házas férfi)

Ezzel szemben a házas nőknél pont fordítva van minden, amit leírtam.

A férfiak csak azért hisztiznek a házasság miatt mert egészen konkrétan nincs önkritikájuk.

Az írott emberi történelem jóformán csak arról szól, hogy a férfiak elnyomják a nőket, mert a nők kellenek nekik házasságra. Most meg, hogy pár országban már nem kényszeríthetik bele a nőket ebbe, megjelent vagy fél tucat mozgalom ami a sértett, egyedülálló férfiaknak van, akik nem tudják feldolgozni, hogy márpedig ők nem kapnak nőt. Szerinted ki viselkedik így? Akinek teher a házasság, vagy akinek áldás?

A férfiaknak fontosabb a házasság, és a férfiak is profitálnak belőle jobban. A szinjáték amivel megalázzák a menyasszonyukat vagy feleségüket, nem jelent semmit.

ma 10:19
 15/17 anonim ***** válasza:
14 nem nyomtam el nőket és most se,mégis nagyobb férfi a szemükben az aki elnyomja őket,hogy van ez?
ma 10:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha szeretetből jön létre. Akkor jó dolog. Ha szokásból akkor nem biztos.
ma 11:02
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Önmagában nem az, amennyiben az illető értelmesen választ magának partnert. Én azoknál a férfiaknál, akik puffogtatják ezeket a poénokat, rendre azt látom, hogy kb. egyedül a nő külseje volt a mérvadó abban, hogy kit választanak nemcsak barátnőnek, hanem feleségnek is, meg túl rövid idő alatt, a másik kiismerése nélkül házasodtak... vagy úgy voltak vele, hogy "cöhh, jobbat úgysem találok".
ma 11:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!