Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez (pénzügyi) abuzálásnak számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez (pénzügyi) abuzálásnak számít?

Figyelt kérdés
Gyesen vagyok gyermekunkkel és mondtam a férjemnek, hogy pályát módosítanék. Logisztikàban dolgoztam, ugye az nem a klasszikus 8-5ig munkaidő (+ a bejárás ideje). Említettem a kisgyermek nevelői munkát. (Szomszédunk az igazgató és mondta, hogy mire végeznék lenne is üresedés. És fontos,hogy ez egy kis falu. Következő nagy város 40km.)Ugye az illetmény alapján megy, állam fizeti azt a pár forintot. De közben meg húzna a szívem feljebb a ranglétrán. (...) És mindig azt mondja, hogy jó lesz a faluban a munka, lesz időm rendezni a gyermeket. Jól keres (2x annyit szakmunkásként,mint én diplomával), megélünk. De valahol nem érzem jónak ezt a dolgot. Olyan hogy én teljesen adjam fel magam a gyermekért és ha gáz van ne tudjak lépni mellőle vagy ha vele történik valami. Mi a véleményetek?
ma 13:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
44%
Majd megtanulod te is és a többi nő, hogy nem magatoknak szültök gyereket elsősorban, mert a férfiak 90 %-a nem fogják feladni a saját munkájukat, és mindig az anyának kell lemondania! Ez mindig is így volt és így lesz, ez ilyem sajnos!
ma 13:50
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

"mondtam a férjemnek, hogy pályát módosítanék"

Tégy úgy.

Elégedett is leszel, és nem leszel kiszolgáltatott helyzetben.

ma 13:53
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a véleményem, hogy teljesen érthetetlen, amit írsz. Karriert váltanál, kisgyereknevelő lennél, ehhez van is kilátásban munkahely, mire végzel. De mi köze ennek a falu-város ellentéthez? A faluban lenne a munkahely, amit az igazgató tud intézni? Milyen ranglétrán indulnál el? A mostani, logisztikáson vagy a jövőbeni, kisgyereknevelősön, amit még el sem kezdtél?
ma 13:53
 4/18 anonim ***** válasza:
29%

Logisztikai munka tipikusan az, amit lehet home officeban.

Mert úgysem tudsz egyszerre a kikötőben, meg a rakiban lenni, és a kollégák is lehet 3 másik országban vannak.

Dadusként meg nem nagyon lenne karrier lehetőséged és jó fizetésed sem.

ma 13:55
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit zavaros, hogy mi is itt a kérdés? Ha van lehetőséged új szakmát tanulni, kedved is van hozzá, rajta. Vagy az a gond, hogy te inkább városba mennél, mert ott tudnál fentebb menni a ranglétrán a logisztikai szakmában?

Hát, azt együtt döntöttétek el gondolom, hogy falura költöztetek, nem kényszerített rá. Nem nagyon értem, hogy hol van itt a pénzügyi abúzus?

ma 13:56
 6/18 A kérdező kommentje:
Kisgyermek nevelői helyben lenne, de tudnék mozogni ide oda. Viszont ha azt választanám amit valóban szeretnék több fizetéssel és nagyobb ingazassal járna, ahol apukának is kellene segítenie. Könnyebb az hogy szarabb fizetésért ott vagyok helyben és mindent is csinálok.
ma 13:57
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésed elég kusza.

Most akkor te szeretnél váltani, vagy a férjed erőlteti? Mert egyszer ezt írod, egyszer azt.

Az általad kinézett "kisgyermek nevelői" munka alatt a bőlcsödei kisgyermekgondozót érted? Csak azért, mert előtte azért nézz utána, és gondold át, hogy mivel jár az a munkakör!

Egyébként ebből nem derül ki, lehet, semmi rossz szándéka nincs férjednek, de akár az is lehet, hogy így akar sakkban tartani. Ennyi információból nem derül ki, mi meg nem ismerjük őt...

ma 13:57
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

"ahol apukának is kellene segítenie"

Most nem azért, de normális körülmények között a gyereket ketten nevelik.

ma 13:59
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy nő gazdasági ellehetetlenítése jah valahol abuzálás.
ma 14:03
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Amikor gyereket vállaltál tudnod kellett volna....
ma 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!