Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férj, ha az utcán 4-5 méterre előrébb megy a feleségétől, az rendben van ha mondjuk késésben vannak, sietni kell, kiállni az autóvak stb? Vagy inkább gondok vannak náluk, nem tiszteli a feleségét, mert az a 3-4 perc nem számít?
Romáknál van ez.
Ha megfigyelted, elől megy a pali, nő a gyerekekkel lohol utána…..
Nekem azt esik rosszul látni, ha babakocsival megy a feleség a férj meg előttük pár méterrel.
Másik ami szerintem hasonlóan gáz, ha szülés után mennek haza a kórházból (jó időben) és a frissen szült nőt 4-5 méterre hátra hagyják.
6. Ne érdekeljen már más véleménye. Most mondod hogy gáznak érzed. Most megerősítést vársz??? Krva nagy baj a világunkban az, hogy a kor embere mindenért megerősítést vár, és ha ezt nem kapja meg, normálisnak tartja azt, ami zavarja. Nekem nem normális dolog az anális szex, nem érdekel hogy másnak az. Ez csak egy hasonlat volt, de érted a lényeget gondolom.
Nem minikurzosokra kell fizetni meg tanfolyamokra, meg pdf pszichológiai fszság gyűjteményekre, hanem csak hallgatni a belső hangra. Kimondta: téged zavar. Akkor mi a kérdés? Hogy mást is zavarja-e? Nem mindegy ha téged igen? :)
Ez csak séta, kit érdekel? Nem kell mindenbe mindent belemagyarázni.
Ha belegondolok nálunk is van, hogy a párom megy előttem, de olyan is hogy én. Mert nem tudunk/akarunk más tempóban menni akkor, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!