Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egy férj, ha az utcán 4-5...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férj, ha az utcán 4-5 méterre előrébb megy a feleségétől, az rendben van ha mondjuk késésben vannak, sietni kell, kiállni az autóvak stb? Vagy inkább gondok vannak náluk, nem tiszteli a feleségét, mert az a 3-4 perc nem számít?

Figyelt kérdés

aug. 13. 11:52
1 2
 1/16 anonim válasza:
78%
Hát szerintem az hogy sietni kell, alapesetben nem indok. Hiszen ha a férfinek sietni kell, akkor a nőnek is, mivel együtt mennek valahova, szóval akkor már igazán bevárhatná. De olyan például szokott lenni, hogy szólok a páromnak, hogy szaladjon előre a kocsihoz. Tehát meg van beszélve az szerintem abszolút oké, de az a hozzáállás, hogy én rohanok, a feleségem meg majd jön az nem
aug. 13. 12:03
 2/16 anonim ***** válasza:
58%

Romáknál van ez.

Ha megfigyelted, elől megy a pali, nő a gyerekekkel lohol utána…..

aug. 13. 12:05
 3/16 anonim ***** válasza:
85%
Na nekem meg pont azzal van bajom, hogy amikor sietni kell sem csinálja ezt! 3-4p krva sok tud lenni!
aug. 13. 12:48
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha lépni kell, én tutira elől megyek, de azt tudni kell hogy a feleségem baromira lassú. Ő az átlagnál lassabb, én meg gyorsabb. Nálunk nehéz egyvonalba haladni, de már megszoktuk. :)
aug. 13. 12:55
 5/16 anonim ***** válasza:
70%

Nekem azt esik rosszul látni, ha babakocsival megy a feleség a férj meg előttük pár méterrel.

Másik ami szerintem hasonlóan gáz, ha szülés után mennek haza a kórházból (jó időben) és a frissen szült nőt 4-5 méterre hátra hagyják.

aug. 13. 12:58
 6/16 A kérdező kommentje:
Én azt gondolnám, hogy ha sietni kell, akkor hamarabb elindul a férj otthonról, de az, hogy mögöttem kullog a feleségem 5-6 méterre, és nyerek ezzel 2-3 percet... Az utcában pedig mindenki ismer.. Ez nem gáz??
aug. 13. 13:01
 7/16 anonim ***** válasza:
79%
Ja, azt elfogadom, hogy be kell indítani a járgányt és előreszalad.
aug. 13. 13:10
 8/16 anonim ***** válasza:
72%

6. Ne érdekeljen már más véleménye. Most mondod hogy gáznak érzed. Most megerősítést vársz??? Krva nagy baj a világunkban az, hogy a kor embere mindenért megerősítést vár, és ha ezt nem kapja meg, normálisnak tartja azt, ami zavarja. Nekem nem normális dolog az anális szex, nem érdekel hogy másnak az. Ez csak egy hasonlat volt, de érted a lényeget gondolom.

Nem minikurzosokra kell fizetni meg tanfolyamokra, meg pdf pszichológiai fszság gyűjteményekre, hanem csak hallgatni a belső hangra. Kimondta: téged zavar. Akkor mi a kérdés? Hogy mást is zavarja-e? Nem mindegy ha téged igen? :)

aug. 13. 13:14
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak séta, kit érdekel? Nem kell mindenbe mindent belemagyarázni.

Ha belegondolok nálunk is van, hogy a párom megy előttem, de olyan is hogy én. Mert nem tudunk/akarunk más tempóban menni akkor, és ennyi.

aug. 13. 13:16
 10/16 anonim ***** válasza:
9. Tudod, 21. század! :D Mindent elemezzünk ki, és az online világ által(totál idióták által) elfogadott cselekvési, viselkedési típusokat alkalmazzuk önmagunkra. Mert ha nem, kilógunk a sorból, meg hát lassan az lesz a következő kérdés, hogy mivel és hogyan kell gondolkodni... Sajnos ez az utóbbi nem vicc, ennek jelei már az összes fronton jelentkeznek.
aug. 13. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!