Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez (pénzügyi) abuzálásnak számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez (pénzügyi) abuzálásnak számít?

Figyelt kérdés
Gyesen vagyok gyermekunkkel és mondtam a férjemnek, hogy pályát módosítanék. Logisztikàban dolgoztam, ugye az nem a klasszikus 8-5ig munkaidő (+ a bejárás ideje). Említettem a kisgyermek nevelői munkát. (Szomszédunk az igazgató és mondta, hogy mire végeznék lenne is üresedés. És fontos,hogy ez egy kis falu. Következő nagy város 40km.)Ugye az illetmény alapján megy, állam fizeti azt a pár forintot. De közben meg húzna a szívem feljebb a ranglétrán. (...) És mindig azt mondja, hogy jó lesz a faluban a munka, lesz időm rendezni a gyermeket. Jól keres (2x annyit szakmunkásként,mint én diplomával), megélünk. De valahol nem érzem jónak ezt a dolgot. Olyan hogy én teljesen adjam fel magam a gyermekért és ha gáz van ne tudjak lépni mellőle vagy ha vele történik valami. Mi a véleményetek?
ma 13:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
#10 mit is kellett volna tudnom?
ma 14:09
 12/19 anonim ***** válasza:
38%
#11: Mondjuk azt, hogy ez mivel fog járni. Azt, hogy évekig nem fogsz tudni dolgozni. Azt, hogy helyhez kötöttebb leszel.
ma 14:14
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha húzna a szíved feljebb a ranglétrán, akkor ne lejjebb menj. Az új szakmáddal amit majd keresel, azzal kitörölheted a feneked. És onnan nem nagyon van feljebb. A logisztika meg mindig kell, onnan van feljebb is (tudom, mert én is ebben dolgozom), plusz nem épülsz le agyilag, folyamatosan fejlődsz, tanulsz. Én nem adnám ezt fel, de nem vagyunk egyformák. Mondjuk mi a férjemmel szerencsére kölcsönösen toljuk-húzzuk egymást előre és nem hátráltatjuk a másikat.
ma 14:14
 14/19 anonim ***** válasza:
5%

Hiába van lepontozva az 1.!

Apa jó keres, ez adj a CSALÁD, azaz a TE és a KÖLÖK anyagi létének alapját.

Te mennél vissza, oké, és mi lesz a gyerekkel? Évekig vinnéd-hoznád a városba, bölcsi, ovi, suli?

Ha valóban reális, fogadd el a helyit, és örülj, hogy pár évig a gyerek mellett lehetsz, helyben!

Ha pedig nem bízol a pasiban, mert a menekülőutat tervezed, akkor minek szültél, és (Rühellem amikor mások ezt írják.) miért nem olyan szakmát tanulsz, amivel megéltek a picivel?

Köszönd meg, hogy van egy támogató pasid, etesd, xopd, neveld a gyereked! És így legyél mellette boldog!

ma 14:40
 15/19 anonim válasza:
71%
Vicces, hogy egy gyerekkel, de már mártír vagy.
ma 14:43
 16/19 anonim ***** válasza:
Azt a szempontot még hozzátenném, hogy kisgyermekgondozónak az menjen, akinek ez szívügye. Ha te inkább a logisztikai vonalon mennél fentebb, akkor nem tudom, hogy jól éreznéd-e magad? Az apuka meg annyit nem hajlandó segíteni, hogy egy 40 km-re lévő városba el tudj menni dolgozni? Ma már a legtöbb helyen van részmunkaidő meg home office is, ezek is segítik a munkába állást.
ma 14:54
 17/19 anonim ***** válasza:

Ne menj bölcsibe dolgozni, ha nem is akarsz, mert az ilyenek fásulnak be 2 év alatt és lesznek szörnyű gondozók.

Nekem a leírás alapján egyébként nem tűnik úgy, mintha nagyon terrorizálna a férjed ebben a kérdésben. Elmondta a véleményét, hogy válaszd a kevesebbet fizető, helyben lévő állást, szívesen eltart. De gondolom te dönthetsz úgy, hogy inkább visszamész a régi szakmádba, keresel többet, a férjed meg kicsit kevesebbet dolgozik és jobban kiveszi a részét.

Mondjuk azt is gondold át, hogy ha közösségbe kerülve majd 3 percenként beteg lesz a gyereked, akkor is hajlandó lesz-e apuka is otthon maradni vele, mert ha nem, nemhogy feljebb nem fogsz tudni lépni a ranglétrán, de a munkád se lesz meg sokáig.

ma 16:23
 18/19 anonim ***** válasza:
69%
Ilyenkor merül fel a kérdés, hogy gyerekvállallás előtt, legalább terhesség alatt ilyen témák nem merültek fel kettőtök között? Hogy hol éltek, hogyan éltek, meddig maradsz otthon, mik a terveid a szakmába való visszatérésre?
ma 16:29
 19/19 anonim ***** válasza:
40%

Apuka nem segít, hanem kiveszi a részét... az ő gyereke is.

Azt a munkát vállald amit szeretnél és jónak látsz, ha ebben nem partner a férjed, mert neki is meg kell mozdulni, akkor meg a jobban fizetőt válaszd...én legalábbis otthagynám a fenébe.

ma 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!