Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek, 10 év házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, 10 év házasság után, nektek számít az a gesztus, ha a férjetek főz valami finomat (romantikus vacsora), mire hazaértek kitakarítja a lakást, megcsinálja az összes házimunkát... vagy inkább vigyen el egy jó étterembe, wellnessbe?

Figyelt kérdés

A romantikus vacsora inkább klisé. Ez nem meglepetés, inkább egyfajta elvárás a részetekről? Hiszen a férfinak is kéne főznie, de mégis csak ritkán főz...

Vagy ha egy fárasztó nap után hazaértek, és ki van takarítva a lakás teljesen, azt egyfajta kedvességnek fogjátok fel, vagy ez is elvárás, és igazából csak hozza a minimumot?

Tehát ha egy férj meg akarja lepni a feleségét, érdemes ilyenekkel foglalkoznia - tudván hogy azért nem egy született szakács -, vagy maradjon a jól bevált dolgoknál (ajándék, ékszer, ruha, színház, étterem, wellness stb.)?

okt. 12. 21:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
81%
Az én férjem részt vesz a háztartásban, főzésben, így ebben nekem nincs semmi extra gesztus.
okt. 12. 21:16
 2/22 anonim ***** válasza:
76%

Én nem szeretnék olyan kapcsolatban élni, ahol a főzés vagy takarítás ünnepi ajándék vagy kedvesség. Ezek anapi rutin részei, ha csak nem szállodában élsz.

Egy finom ünnepi étel mindenkinek jól esik egyébként, utána jöhetnek a bevált dolgok, amiket felsoroltál, nyilván azok, amelyeket szereti a nejed és te is.

okt. 12. 21:16
 3/22 anonim ***** válasza:
78%
Mi lenne, ha a férj nem valami extra ajándéknak tekintené, hogy főz, mos, takarít, hanem ugyan úgy az élete része lenne, mint egy nőnek?? Miért kellene emiatt piedesztálra emelni?? Ajándéknak az számít, ami nem mindennapos feladat.
okt. 12. 21:28
 4/22 anonim ***** válasza:
60%

Hát nálunk apa járt igy nikor egyszer a konyhában kitalálta na majd ő.

Azt se tudta mi hol van...

Aztán B vitamin cseppeket rakott a kajába mert hát azt hitte vmi fűszer..

Meg szerintem fel is kellett vonna venni az egészet.

Hát nekem gyerekként egy élmény volt:)

okt. 12. 21:34
 5/22 anonim ***** válasza:
84%
10 éve vagyok a párommal, de ez nem gesztus, hanem mindennapi dolog, ő is takarít, főz és megcsinálja az összes házimunkát napi szinten. (Nyilván érted, nem ő csinál mindent, de pár dolgot csinál ő is minden nap azokból amiket meg kell csinálni.) Ha nem így lenne, nem lenne a párom. Bocs, de ilyen alap dolgoktól nem fogok hasra esni. Közös program, ilyesmik jobb ajándékok.
okt. 12. 21:39
 6/22 anonim ***** válasza:
22%
Pont lesz@rják.
okt. 12. 21:41
 7/22 anonim ***** válasza:
46%
Én díjaznám, de ez csak én vagyok! Mondjuk azért az nem elhanyagolható, hogy tudj főzni. Takarítanod nálam viszont nem kéne, mert alap, hogy szinten tartom a lakást. Egy finom vacsinak, amit szívvel nekem készítenek, nekem érték. Viszont a feleséged te ismered, hogy örülne-e vagy sem.
okt. 12. 21:54
 8/22 anonim ***** válasza:
31%

Basszus, de szigorú itt mindenki, pedig a körülményeket nem is ismerjük. Lehet, hogy a feleség csak részmunkaidőben dolgozik, vagy nem is dolgozik, csak a férj. Arról nem esett szó, honnan ér haza.

Én azt vallom nőként, hogy semmi sem csak X vagy Y dolga, nyilván az otthoni teendőket is meg kell osztani (kivéve, ha valaki háztartásbeli), de aki többet van otthon, az akarva-akaratlanul is többet fog kivenni belőle.

Én pl most egész nyáron alig láttam a páromat, sokszor hajnalban megy, éjszaka jön. Nyilván nem fogok arra várni, hogy majd éjszaka, vagy korareggel kitakarít a tizenórás műszakjai között. Kimos magára, szemetet leviszi, elmosogat stb, alap dolgokat persze megcsinálja. De mivel én vagyok többet itthon, nagyobb takarításokat én szoktam rendezni. És igen, én is dolgozom.

Ezért, nekem is igenis jól esik, hogyha valamikor véletlenül emberi időben jön haza, akkor tisztaság vár és valami finom vacsora, amit ő készített, pedig nem egy konyhatündér. :D

De abban pedig a válaszolóknak aadok igazat, hogy ezeket leszámítva valahol ez mégiscsak egy alap dolog, hogy osztozunk az otthoni dolgokon, szóval meglepinek inkább valami apróság, vagy virág, vagy meglepi randi.

okt. 12. 21:59
 9/22 anonim ***** válasza:
72%

Nem. Romantikus célból főleg ne, ugyan már..

Annak ellenére sem hogy amúgy ezeket én csinálom. Jól van ez így.

okt. 12. 22:26
 10/22 anonim ***** válasza:
0%

Az, hogy nálad ez a kérdés egyáltalán felmerült, nyilván azt mutatja, hogy neked pont nem a felsorolt gesztusok számítanak, hanem hogy inkább vigyen el helyekre, amikkel lehet villogni.

Te agyatlan felszínes majom... :)

Sok boldogságot!

okt. 12. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!