Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A házasságotok, kapcsolatotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A házasságotok, kapcsolatotok mennyire hasonlít a romantikus filmekben látható rózsaszín álomvilághoz?

Figyelt kérdés
Csináltok-e romantikus filmezéseket, vacsorát, vagy éppen ellenkezőleg, sok a veszekedés?
2023. ápr. 14. 11:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem veszekedtünk az elmúlt 5 év alatt. Az egyet nem értéseket is meg tudtuk beszélni gyorsan.

Természetesen vannak romantikázások. Filmezés, mozizás, együtt utazás.

2023. ápr. 14. 11:21
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Rózsaszín álomvilágnak nem mondanám, tekintve a normál hétköznapokat, de igen, vannak benne kettesben töltött programok: wellness, vacsi, kirándulás, retro-party, ilyesmik. Nem jellemzőek a veszekedések.

4 éve vagyunk együtt, 1 éve házasok, negyvenesek vagyunk, tini gyerekekkel.

2023. ápr. 14. 11:22
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére nem hasonlít, mert nem nyálas, giccses, erőltetett vagy teljesen irreális. A filmnézésben vagy vacsorában nekem például semmi romantikus nincsen, akkor se ha a tipikus filmes körítésekkel csinálja az ember, de persze kinek mi. Nekünk más fajta közös programjaink vannak, kettesben és társaságban is, romantikus és nem romantikus is. Veszekedni nem igazán szoktunk, vitázni igen de azt se annyira gyakran.
2023. ápr. 14. 11:26
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a mi kapcsolatunk sokkal jobb.

A romantikus filmek az esetek 90+%-ában nem egy egészséges kapcsolatot festenek le. Általában vannak drámázások, fel nem dolgozott traumák, hatalmas red flagek, vagy valami nagy gond, pl rossz anyós, vagy az egyiket kiutálják a masik barátai, a felek nem tudnak teljesen őszintén kommunikálnj stb

A mi kapcsolatunk valóban jó.

Vannak romantikus utazások, vacsora, meglepetés, randi, filmezés. Veszekedés nincs, a problémákat, nézeteltéréseket gyorsan meg tudjuk beszélni, nem ismétlődnek viták.

2023. ápr. 14. 13:12
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Néha szoktunk veszekedni, de ki nem? 4 éve vagyunk együtt, kb 2-3 nagyobb vitánk volt. Egyikünk sem egy romantikus típus, ezért külső személő számára valószínűleg nem rózsaszín álomvilág a kapcsolatunk, de nekünk tökéletes.
2023. ápr. 14. 14:11
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyik sem. Nem vagyunk romantikus alkatok, de szeretjük egymást. Nekünk elég jó este ha rendelünk két hambit amit közösen eszünk meg, amúgy meg megy mindenki dolgára. Én olvasok vagy netezek, ő játszik. Kimozdulni is inkább többen, barátokkal szoktunk, kettesben nem annyira. Szeretünk itthon tespedni. Nyaralni viszont szeretünk ketten, akkor mindig sok programra megyünk.

Most mondjuk már baba van, úgyhogy kb semmit nem vagyunk kettesben, örülünk ha heti egyszer-kétszer tudunk szexelni. Idén nyaralás sem lesz így, max a Balatonnál valami gyerekbarát lötyögés. De majd ha már nagyobb lesz, akkor megint tudunk kettesben is lenni, azért már várom.

Veszekedni nem szoktunk szinte soha.

2023. ápr. 14. 15:03
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A romantikus filmekhez nem igazán hasonlít, de azokat én nem is éreztem soha túlságosan életszerűnek (legalábbis nem azokat, amiket én láttam filmben). De pl az ilyen Modern család meg hasonló sitcomokhoz hasonlóan bemutatott családi élettel már inkább tudunk azonosulni. Van romantika kettőnk között bőven, intimitás, közös programok, stb, stb, de van nyilván néha súrlódás is. 9 éve élünk együtt, ennyi idő alatt lehetetlenség, hogy ne legyen, főleg hogy már két gyerek is van, akik mellett sokszor levegőt venni sem jut idő, nemhogy magunkra vagy egymásra. De mindig megoldjuk, és soha nem merült még fel annak a lehetősége, hogy esetleg mással jobb vagy könnyebb lenne. Sőt. Mindig megbeszéljük, aztán örülünk a fejünknek, hogy mennyire jól egymásra találtunk.
2023. ápr. 14. 15:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szoktunk filmet nezni otthon, jarunk moziba is, neha kirandulunk, nyaron strandolunk. Etterembe ritkan, de megyunk. A kapcsolatunk egyaltalan nem tokeletes, viszont szeretjuk egymast, massal el sem tudom kepzelni magam. 3 eve vagyunk egyutt, jovo szombaton lesz az eskuvonk.
2023. ápr. 14. 17:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Durva lenne, ha az életem olyan szr lenne, mint egy romantikus film. Bőven túl vagyunk ezen a szinten.
2023. máj. 14. 21:53
 10/11 A kérdező kommentje:
9: Mi a rossz benne?
2023. máj. 15. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!