Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit teszel, ha elmúlik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit teszel, ha elmúlik a "rózsaszín köd" a kapcsolatodban?

Figyelt kérdés

1. Szakítasz

2. Beletörődsz

3. Teszel érte, hogy visszatérjen a láng

4. Egyéb

Kérlek, hogy fejtsétek is ki a választ, különösen a 3. és 4. pont esetében.

2016. jún. 17. 12:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Akkor száll le a vörös köd...
2016. jún. 17. 12:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, 4 éve vagyunk együtt, de még mindég döglök érte, akár rózsaszín, akár lila, akár zöld az a köd. :D
2016. jún. 17. 12:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Soha többé nem akarok kapcsolatot, tehát semmit.
2016. jún. 17. 13:07
 4/6 cukilányka 0.0 ***** válasza:
24%
Továbbállok.
2016. jún. 17. 13:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Addigra nem árt, ha kialakul a szeretet - ami már tartós is lehet, annak nem kell csökkennie.
2016. jún. 17. 14:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

ha két ember összeillik, akkor ez nem jelent gondot. a rózsaszín köd elmúlása akkor baj,hogyha alapvetően különböző a két személyiség és így jobban látják egymás hibáit,hamar szakításhoz vezet.

ha a másikkal összeillek és tényleg vele tervezem a jövőmet,akkor nem baj,hogyha már nem olyan nagy a rózsaszín köd mint az elején. szerintem még jobban is szeretem, mint anno. elmélyült a kapcsolatunk. tényleg bármit tudunk együtt csinálni. és tudjuk a másik hibáit,mégis szeretjük ezt is benne.. ez a normális.

aki mindig szakít amikor elmúlik a rózsaszín köd,azt nem is értem. legalábbis nekem nem célom,hogy egész életemben 1-2 éves kapcsolataim legyenek.

2016. jún. 17. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!