Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez még megbocsájtható?
Figyelt kérdés
Hat éve vagyok férjnél és eddig azt hittem hogy,minden rendben van.Mostanáig...Bizonyos üzeneteket találtam a férjem facebookján amit az itteni ovónővel irogattak egymásnak.Szó szerint udvarolt a nőnek.És megkérdezte tőle hogy lehetne-e köztük valami?A nő azt irta neki hogy,ő házas és ezzel el utasitotta.Találtam más üzeneteket tegnap amit egy másik ismeretlen nővel folytatott.Bókok,flörtölések stb.A férjem mindent tagad szerinte valaki feltörte a fijókját és az csinálta mert ő soha nem csinálna ilyesmit.Nem hiszek neki.Ismerem az irását és a szevakat amit használ.DE ami a legbántóbb hogy,az ovónőnek udvarolt ahová a kislányunk járt.megjegyzem nagyon csini a nő.De ezt soha nem gondoltam volna róla.Mondtam neki hogy,most nemtudom mit fogok csinálni mert igazából nem akarom felrúgni ezt a hat évet.De valahogy meg kell neki mutatnom,/ hogy,nem vagyok játékszere.Szeret de nem vagyok benne bitos hogy,ez olyan szeret-e amiért sosem csalna meg.Csalódtam benne.És nem tudom mit tegyek.Valaki tudna tanácsot adni....kérlek nem tudom kihez fordulhatnék ezzel ...2014. febr. 12. 16:31
21/25 anonim válasza:
Unja magát, és csak az alkalmat lesi, hogy félrek..éljen. Undorító. Vagy most elkapod a tökénél fogva vagy elveszíted minden tekintélyedet, és tényleg a játéka leszel. Hajítsd ki. Ha szeret, és hajlandó változni, akkor úgyis visszakönyörgi magát, és te szabhatod a feltételeket, ha meg nem, akkor csak az alkalomra várt, hogy leléphessen.
22/25 anonim válasza:
Az expárom is eljátszotta, hogy udvarolgatott egy kollégájának, bókolt neki, le akart vele feküdni (a nőnek nem kellett). Amint kiderült, kidobtam.
23/25 A kérdező kommentje:
Nem nem viszketett.18 évesen eljegyzett.Ő hamar vállalkozó lett akinek jol megy ma is a dolga.Szerelemből mentem hozzá és nem másért.Ő az aki hátba szúrt.
2014. febr. 13. 08:03
24/25 anonim válasza:
Szerelem:) ja nem volt eszed, bocs, de te főzted, miért kellett sietni? És ha otthagy? Mit csinálsz végzettség, munkatapasztalat nélkül? Ő meg minimálbérre van bejelentve, abból sok lesz a gy.tartás...
25/25 A kérdező kommentje:
Azt hiszem hogy el tértünk a valódi kérdéstől.De nem baj hiszen hiába itélsz el semmit nem tudsz rólam....Köszönöm az értelmes válaszokat.
2014. febr. 13. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!