Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben megbocsájtható a hazugság?
A férjen rettentő hirtelen haragú, ezért ha valami rossz fát teszek a tűzre, már előre félek a reakciótól. Általában úgy zajlik hogy elmondom mit csináltam rosszul, ő kidühöngi magát, elvonul, aztán jön bocsánatot kérni. A mai eset: nem állunk valami fényesen anyagilag, és megbüntettek a villamoson. Helyszínen kifizettem a bírságot. Tudom hogy idióta voltam amiért nem volt nálam jegy, pedig mindig van a tárcában, így nem gyanakodtam hogy ez lesz. Ott esett le, hogy már felhasználtam. Elmondtam a férjemnek, természetesen kiakadt, mondta hogy végülis ku**va sok pénzünk van, hogy így elszórjuk. Hiába kértem bocsánatot. Végül káromkodott egy sort és rám csapta a telefont. Ennek kapcsán jutott eszembe hogy inkább azt kellett volna mondanom hogy oda adtam a nagymamámnam. Szoktuk őt anyagilag támogatni mert kevéske a nyugdíja. Erre egy vállrándítást kaptam volna hogy oké. Legtöbbször ő mondja hogy menjek, és adjak neki pénzt.
Szerintetek ez megbocsájtható hazugság lenne? Vahy jobb így?
Jajj én is szoktam füllentgetni dolgokról, mert az én párom is néha olyan apróságokon tud kiakadni, hogy nincs kedvem egy fél napot veszekedéssel és haragban tölteni, így inkább mást mondok/terelek, stb.
Persze, jobb az igazat mondani, de amikor folyton cirkusz van minden sz*rságból, akkor egy idő után az embernek nincs kedve igazat mondani...
17:08
Ez aztan a megoldas! Mindenki valjon el akinek valami kis aprosag nem stimmel a kapcsolataban, gratulalok!
Gondolom nem ebbol all a kapcsolatuk hogy uvoltoznek, attol hogy hirtelen haragu a ferje meg lehet jo ember es ferj.
7: az nem normális kapcsolat, ha az egyik fél retteg a másik reakcióitól, mert a párja dühöng. Hosszabb távon úgysem működik, mert csak kikészül a kérdező. Azt nem írja, hogy van-e gyerek... milyen példát tud majd apuka mutatni a gyereknek?
A férj kezeltesse magát, de ha nem hajlandó változtatni a viselkedésén, akkor miért kell a másik félnek rettegésben élnie, hogy mikor hibázik és a másik hogyan reagál rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!