Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ilyen esetben megbocsájtható...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben megbocsájtható a hazugság?

Figyelt kérdés

A férjen rettentő hirtelen haragú, ezért ha valami rossz fát teszek a tűzre, már előre félek a reakciótól. Általában úgy zajlik hogy elmondom mit csináltam rosszul, ő kidühöngi magát, elvonul, aztán jön bocsánatot kérni. A mai eset: nem állunk valami fényesen anyagilag, és megbüntettek a villamoson. Helyszínen kifizettem a bírságot. Tudom hogy idióta voltam amiért nem volt nálam jegy, pedig mindig van a tárcában, így nem gyanakodtam hogy ez lesz. Ott esett le, hogy már felhasználtam. Elmondtam a férjemnek, természetesen kiakadt, mondta hogy végülis ku**va sok pénzünk van, hogy így elszórjuk. Hiába kértem bocsánatot. Végül káromkodott egy sort és rám csapta a telefont. Ennek kapcsán jutott eszembe hogy inkább azt kellett volna mondanom hogy oda adtam a nagymamámnam. Szoktuk őt anyagilag támogatni mert kevéske a nyugdíja. Erre egy vállrándítást kaptam volna hogy oké. Legtöbbször ő mondja hogy menjek, és adjak neki pénzt.

Szerintetek ez megbocsájtható hazugság lenne? Vahy jobb így?

2013. júl. 9. 16:57
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
57%

"Ő kidühöngi magát, elvonul, aztán jön bocsánatot kérni."

Ebből látszik, hogy nem tudja kezeli a dühét, rajtad kitölti majd rájön, hogy hiba volt. Találjon valamit, amivel levezetheti

2013. júl. 9. 18:12
 22/30 A kérdező kommentje:

Nyílván megbeszéltem volna mamámmal is. :D

De jó hogy elmondtam, igaza volt (azt hiszem) a 2. válaszolónak, én is elvárom tőle hogy igazat mondjon.

2013. júl. 9. 18:15
 23/30 anonim ***** válasza:
Kérdező, te idejöttél picsogni, és ki vagy akadva, ha nem tetszik a válasz. Ezentúl nyeld le a békát, ahogy valamelyik válaszoló írta. Akkor hazudj, ha neked az jó. Vagy maradj csendben, ha a férjed megint lecsesz, és valljuk be, jogosan tette a fenti példa alapján. Ennyi.
2013. júl. 9. 18:23
 24/30 A kérdező kommentje:

Nyílván nem tetszik az a válasz, amit nem a kérdésre kapok... nem ugyebár?

Nem hazudtam és beláttam hogy jobb is így. Mi is a probléma? Az hogy nem ismerem be hogy állításotok szerint milyen vadállat a férjem? :D Ja.. bocs.

2013. júl. 9. 18:28
 25/30 anonim ***** válasza:
76%
Ezt en sem ertem. Panaszkodik, leirjuk a velemenyunket, aztan ezerrel vedi a ferjet? Akkor mi a kerdes? Felj elore, hazudj vagy amit akarsz, es ne hallgass senkire, akinek nem tetszik a velemenye, ambator hasznos lehet.
2013. júl. 9. 18:29
 26/30 A kérdező kommentje:

Ti egyébként tudjátok mi volt a kérdés? Ha nagyon szűkszavú valaki, elég lett volna egy igen/nem válasz is.

Senki nem kérte hogy alkossatok véleményt a férjemről, hogy hogyan vezeti le a dühét és hogy mekkora egy állat.. Ne haragudjatok már hogy megvédem ha valótlant állítanak róla.

De tudjátok mit? Rendben, legyen igazatok, ha ettől jobban alszotok. Egy brutális állat! :) Minden nap 2x megver ha nincs főtt étel az asztalon+a ráadás ha nincs kávéja sem. :))

2013. júl. 9. 18:37
 27/30 anonim ***** válasza:

A temperamentum, habitus olyan dolog, amit nem tud levetkőzni az ember. Van ilyen ismerősöm, ha valami nem tetszik neki, akkor kidühöngi magát, kiabál, mint aki megveszett, aztán lecsillapodik, és kenyérre lehet kenni. Gondolom, a kérdező férje is ilyen. Ez nem gond. Van, aki együtt tud élni ezzel, van aki nem, de a kérdező igen. Ha szeretsz valakit, akkor olyannak kell elfogadni, amilyen.

Egyébként kérdező, el ne hidd, hogy itt mindenkinek a férje tökéletes, kedves, segítőkész, sosem néz másra, türelmes, takarékos, csak a család van neki, segít, gyereket nevel.... Mert nem igaz. Mindenkinek van hibája, és ha az átlagot nézzük, akkor a te férjedé eltörül a többiek mellett.

2013. júl. 9. 18:43
 28/30 anonim ***** válasza:
Az itt válaszolók nem ismerik a férjed, annyit tudunk róla, amit te elárulsz. Ha azt írod róla, hogy félsz a reakciójától, dühöng, káromkodik és rádcsapja a telefont, akkor ne csodálkozz és ne sértődj meg, ha az jön le mindenkinek, hogy egy brutális állat. Persze hogy ez után többen javasolják, hogy hagyd ott vagy kezeltesse magát és nem a kérdéseden elmélkednek, hogy vajon egy büntetést be kell-e vallani a férjednek, vagy hazudj.
2013. júl. 9. 18:56
 29/30 anonim ***** válasza:
Rossz fát tenni a tűzre? Mi vagy Te, a gyereke? Ne viccelj már és Te ezt tűröd, hogy úgy bánjanak veled, mint egy ostoba kisgyerekkel? Miért?
2013. júl. 9. 21:13
 30/30 anonim ***** válasza:

Nagyon jól tetted, hogy elmondtad az igazat, ha még nem is tetszett a férjednek.

Legközelebb neked is figyelmesebbnek kell lenned, hogy felesleges kiadások ne legyenek,ha nem muszáj.

Ha mindig eltitkolnád az ilyen "elcseszett dolgaidat" ugyis belegabalyodnál és,ha kiderül az sokkal rosszabb, bizalom veszités lenne belõle.

2013. júl. 10. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!