Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez még megbocsájtható?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez még megbocsájtható?

Figyelt kérdés
Hat éve vagyok férjnél és eddig azt hittem hogy,minden rendben van.Mostanáig...Bizonyos üzeneteket találtam a férjem facebookján amit az itteni ovónővel irogattak egymásnak.Szó szerint udvarolt a nőnek.És megkérdezte tőle hogy lehetne-e köztük valami?A nő azt irta neki hogy,ő házas és ezzel el utasitotta.Találtam más üzeneteket tegnap amit egy másik ismeretlen nővel folytatott.Bókok,flörtölések stb.A férjem mindent tagad szerinte valaki feltörte a fijókját és az csinálta mert ő soha nem csinálna ilyesmit.Nem hiszek neki.Ismerem az irását és a szevakat amit használ.DE ami a legbántóbb hogy,az ovónőnek udvarolt ahová a kislányunk járt.megjegyzem nagyon csini a nő.De ezt soha nem gondoltam volna róla.Mondtam neki hogy,most nemtudom mit fogok csinálni mert igazából nem akarom felrúgni ezt a hat évet.De valahogy meg kell neki mutatnom,/ hogy,nem vagyok játékszere.Szeret de nem vagyok benne bitos hogy,ez olyan szeret-e amiért sosem csalna meg.Csalódtam benne.És nem tudom mit tegyek.Valaki tudna tanácsot adni....kérlek nem tudom kihez fordulhatnék ezzel ...
2014. febr. 12. 16:31
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem irni én 26 vagyok a férjem 27
2014. febr. 12. 16:32
 2/25 anonim ***** válasza:

Hát, lehet egyből nem rugnám fel a hat évet, de sokat kellene bizonyítson ahhoz, hogy újra bizzak benne.

Mi is 6,5 éve vagyunk együtt, de ha ez folyamatosan menne a hátam mögött továbbra is és a párom nem bizonyítana mehetne, amerre lát...:(

2014. febr. 12. 16:36
 3/25 anonim ***** válasza:
91%
Talán megbocsátható lenne, ha legalább most nem hazudozna, bevallaná hogy flörtölt, hogy csak azért nem kurelt félre, mert a másik nő visszautasította... elmondaná hogy mindezt miért tette és látnám rajta, hogy tényleg megbánta, hogy tényleg fél attól, hogy elveszíthet. De így, hogy a hazugságok után még mindig hülyének néz, ez a mese a feltörésről... Nem hihető, hogy valaha komolyan fogja venni a hűséget, addig fog menni és próbálkozni, míg talál olyat, aki elfogadja a "nős ember szeretője" szerepet, csak mostantól figyelmesebben eltünteti majd a bizonyítékokat.
2014. febr. 12. 16:37
 4/25 anonim ***** válasza:
46%

szeret,de nem élte ki magát fiatal korában,hisz ha 6 éve házasok vagytok,alig volt ideje ugymond bulizni,élni világát,sajna sok férfi ilyen aki hamar házasodik,/megállapodik,pár év mulva rájön hogy ez kimaradt az életéből,a csajozás,stb......a környezetemben élőkön ezt látom.....

32/n

2014. febr. 12. 16:38
 5/25 anonim ***** válasza:
85%
32-N, sajnos ez nem mentség...:(
2014. febr. 12. 16:42
 6/25 A kérdező kommentje:
Ez sajnos igy van.De ugyan ezt énis elmondhatnám magamról.Ott hagytam a sulit miatta alig 20évesen.Gyereket szültem neki.Énis néha szeretnék kimozdulni és szórakozni.Még sem teszem mert leköt a gyerek és a munka.De ő persze mindent megtehet a munka mellett mert ott vagyok én aki mindent megbocsát és megért.
2014. febr. 12. 16:45
 7/25 anonim ***** válasza:
94%

Már kifelé kacsintgat, ami azt jelenti hogy valami nem működik köztetek.

Elindult a hazugság folyam, csak rajtad áll mennyit tudsz nyelni ebből.

Sok jóra ne számíts a jövőben.

2014. febr. 12. 16:46
 8/25 A kérdező kommentje:
Nem értem mit ronthattam el.Hiszen olyan jól megvagyunk soha nem veszekszünk úgy igazából.Mindig kedves hozzám és vigyázok magamra hogy,továbbra is tetsszem neki eddig azt hittem hogy,tényleg minden rendben van.Minden este velem van kiván engem akkor?
2014. febr. 12. 16:52
 9/25 anonim ***** válasza:
96%

Meg fog csalni, amint lehetõsége lesz rá.

Neked kell tudni, hogy neked ez megfelel-e...

2014. febr. 12. 16:52
 10/25 anonim ***** válasza:
41%

Én a következőket tenném:

1. kidobnám a pics*ba

vagy

2. kompromisszum elé állítanám: mi vagy a csajozás, a kettő együtt nem megy! ÉS nem csinálnék neki semmi házimunkát. Kimosnám a saját és a gyerek ruháit, ő meg mossa az övét. Elmosogatnám a gyerek és az én tányérjaimat, de ő mosogassa csak a sajátját. Így kiderül, hogy tényleg ti kellettek neki, vagy csak a te munkaerőd, mint háztartásbeli.

2014. febr. 12. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!