Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez még megbocsájtható?
Hát, lehet egyből nem rugnám fel a hat évet, de sokat kellene bizonyítson ahhoz, hogy újra bizzak benne.
Mi is 6,5 éve vagyunk együtt, de ha ez folyamatosan menne a hátam mögött továbbra is és a párom nem bizonyítana mehetne, amerre lát...:(
szeret,de nem élte ki magát fiatal korában,hisz ha 6 éve házasok vagytok,alig volt ideje ugymond bulizni,élni világát,sajna sok férfi ilyen aki hamar házasodik,/megállapodik,pár év mulva rájön hogy ez kimaradt az életéből,a csajozás,stb......a környezetemben élőkön ezt látom.....
32/n
Már kifelé kacsintgat, ami azt jelenti hogy valami nem működik köztetek.
Elindult a hazugság folyam, csak rajtad áll mennyit tudsz nyelni ebből.
Sok jóra ne számíts a jövőben.
Meg fog csalni, amint lehetõsége lesz rá.
Neked kell tudni, hogy neked ez megfelel-e...
Én a következőket tenném:
1. kidobnám a pics*ba
vagy
2. kompromisszum elé állítanám: mi vagy a csajozás, a kettő együtt nem megy! ÉS nem csinálnék neki semmi házimunkát. Kimosnám a saját és a gyerek ruháit, ő meg mossa az övét. Elmosogatnám a gyerek és az én tányérjaimat, de ő mosogassa csak a sajátját. Így kiderül, hogy tényleg ti kellettek neki, vagy csak a te munkaerőd, mint háztartásbeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!