Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nm , ezek után belőlem eltünne a bizalmam irányába..
Nem tudnám elfelejteni, azt az életet pedig nem szeretném élni, hogy mindig azt nézem mi volt, mit írt mi lehetne.
És neki sem szánnám azt az élette, hogy állandőan bizonyítania kelljen,mogy hűséges..
M is veletek pont egyidős házaspár vagyunk, 6 év van mögöttünk
2014. febr. 12. 16:53
Ja igen: legyél végre te az első saját magadnak. Fejezd be/folytasd a sulit, amit miatta hagytál abba. Látod, hiába tűnik minden jónak, csak magadra számíthatsz. A sulit nem lett volna szabad miatta feladni.
2014. febr. 12. 16:55
Hagyd, elmúlik. Az összes óvónéni beszokott próbálkozni a fiatalabb apukáknál, ez nem újdonság.
2014. febr. 12. 16:58
Minek adtad fel magad? Miért nem éltetek kicsit?
EZ most a következmény..
2014. febr. 12. 17:00
13-mas. Nem olvastad el, amit írt a kérdező? Apuka próbálkozott be ovónéninél, aki elutasította apukát, mert férjnél van. Te pont fordítva írtad.
2014. febr. 12. 17:07
Nem szép dolog tõle, hogy az óvónénivel kezdett ki.Vajon hogyan fog most már a szemeibe nézni,ha megy a gyermekéért?Neked is eléggé kellemetlen lehet, és még másokkal is próbálkozik.Nem megbizható pasi az biztos.
2014. febr. 12. 17:12
nem mondom h ez mentség...a 32/n vagyok.
Talán le kéne ülnötök beszélgetni hogy mégis hogyan gondolja....ha nem hiszel neki akkor minden bizonnyal van rá okod h ne bizz meg benne.
Ne a megszokás és a 6 év miatt maradj vele.tedd fel a kérdést hogy igy le tudnád-e élni az életed???
Én feltettem magamnak mikor kellett és meghoztam a helyes döntést és otthagytam azt aki hasonlot tett velem.(nálam 2 éves volt akkora fiam)
Amugy a sulit nem miatta hagytad ott,nem kell ráfogni,van ismerősöm aki 17 évesen szült,mégis befejezte a sulit...a gyerek is ráért volna,és lehet a hasonlo problémák hamarabb előjöttek volna h nincs házasság,hisz akkor még könyebben léphet egy pasi...kicsit elhamarkodtátok ugy érzem.
2014. febr. 12. 17:19
miért vannak azok leszavazva, akik szerint hülyeség volt otthagyni a sulit és gyereket szülni, házasodni ilyen fiatalon? íme egy remek példa, arra, hogy miért is kell élni egy kicsit (nem a pia-drog-szex háromszögre gondolok) hanem kettesben lenni, utazgatni, élményeket szerezni, ami nem a pelenka és a hitel körül forog!
2014. febr. 12. 17:22
Azért szavaznak le, mert nem fér a fejükbe az, hogy egy nőnek lehetnek céljai is az életben, legyen az egy iskola elvégzése vagy egy őt kiteljesítő munka megszerzése.
2014. febr. 12. 18:07
6 év kontra 40 év boldog házasság - egy másik emberrel, aki tisztel, aki szeret, és aki hűséges. ha ezzel az alakkal maradsz, akkor garantáltan nem fogod megtalálni az ideális párt
2014. febr. 12. 18:22
Kapcsolódó kérdések: