Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mire számíthatok, ha a férjemn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számíthatok, ha a férjemnek feltehetőleg afférje volt/van egy lánnyal?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy mi történt, volt-e egyáltalán valami vagy van vagy csak az egyik fél remél többet. Amit tudok, hogy a férjem és a diákja között kialakult valamilyen baráti kapcsolat és félreérthető levelezgetésüket megtaláltam a férjem emailjei között, mikor a dolgainkat intéztem. Annyi szűrődött le, hogy a lány nagyon elveszettnek állítja be magát és köszöni, hogy a férjem van neki, rá gondol folyton. Nem hazudok, ledöbbentem. Nem akartam rögtön letámadni őt, hogy megtudjam az igazságot, de úgy éreztem felesleges várni,ezért megkérdeztem még aznap este, mikor ezzel szembesültem és lefagyott szó szerint, illetve elintézte annyival, hogy egy kislány, de nem néz rá másképp, mint ahogy kéne, nincs kedve erről beszélni. Még sosem volt olyan helyzet, amikor okot adott volna arra, hogy ilyen problémába kerüljünk, nem az a fajta ember. Fogalmam sincs hogy érdemes-e ezen gondolkodni tovább, de úgy érzem valami nincs rendben, nem őszinte, rosszul érintette, hogy megláttam ezt a dolgot és azóta próbál kevesebb időt itthon tölteni.

Nem tudom mit tehetnék, még sosem voltunk ilyen helyzetben és őszintén szólva a csalódottságon kívül mást nem tudok érezni, ezért az lenne a kérdésem, hogy ha valakivel történt hasonló megosztaná-e a tapasztalatát/véleményét? Egy fiatal férfi tényleg képes arra, hogy levegőnek nézzen egy másik nőt a családja miatt? Vagy miért reagál úgy, hogy hallani se akar róla?

31/N

2014. febr. 11. 20:29
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ez milyen e-mail cím? Mert nálunk pl. van olyan ami közös, tehát nekem és a férjemnek is van olyan, aminek mindketten tudjuk a jelszavát, és nekem van privát is, aminek még véletlenül sem tudja a párom a jelszavát, tehát oda biztosan nem tudna belépni. Szerintem ez fontos, senki se olyan hülye, hogy olyan címen bonyolítsa a szerelmi ügyeit, amit láthat a férje/felesége.
2014. febr. 11. 22:24
 22/25 anonim ***** válasza:
75%

én 18 évesen voltam belezúgva a magyartanáromba, akinek felesége és négy gyereke volt. milyen kár, istenem... azt hiszem írtam kétértelmű sorokat is neki egy-két e-mailben, és ő sem volt egészen egyértelmű, de talán csak azért, hogy meg ne bántson. hiszen mégsem lehet olyan lekezelő egy diákjával, mint egy akármilyen csajszival, aki rámászik mondjuk egy szórakozóhelyen, vagy ilyesmi. kicsit rosszul jött volna ki, ha én virágnyelven hízelgek neki, ő meg benyögi hogy szállj le rólam kiscsaj.

szalagavató után sétálgattunk is egy kicsit kettesben az éjszakában, azt nagyon élveztem, de nem történt semmi, mindenki betartotta a határokat. szerintem rengeteg diák zúg bele a tanárába, még 19-20 évesen is a főiskolán. ha rendben vagytok a férjeddel, nem kell tartanod a diáklányoktól, viszonzás és bátorítás nélkül is pofátlaul tudnak rajongani egy-egy tanárért, és bizony elég nehéz helyzetben lehet ilyenkor egy oktató.

2014. febr. 11. 23:26
 23/25 anonim ***** válasza:
23:26-os vagyok. amúgy jól érzed, akkor sem dől össze a világ, ha a férjedben vonzalmat ébresztett a lány. én biztos vagyok benne, hogy annak idején én is ébresztettem némi vonzalmat abban a bizonyos tanáromban, mégis eseménytelen történet volt az egésze. mindenki tudta kezelni a helyzetet. de attól még természetesen zavarbaejtő a dolog, talán te is csak ennyit érzel a férjeden.
2014. febr. 11. 23:33
 24/25 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélgess vele. Ha tényleg olyan a kapcsolatotok, mint amilyennek leírtad és nem csak te látod így. Ha normálisan elmondod, hogy zavar a dolog és szeretnéd tudni a részleteket, szerintem őszintén fog neked válaszolni. Annyi minden lehet a háttérben és felesleges találgatni. A problémákat semmi más nem fogja megoldani, mint az egyenes beszéd egymással. Mondd el őszintén, hogy rosszul érintett a dolog. Szereted őt és fontos Neked. Ha ő nem egyenes veled előbb-utóbb, sőt.. elég hamar kifog derülni. Hisz ismered őt. Bízzál magadban. :)
2014. febr. 11. 23:51
 25/25 anonim ***** válasza:
Volt beszélgetés? Eredmény?
2014. febr. 14. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!